Aigo A87 TKL driver var mı?

pepsiseverim

Centipat
Arkadaşlar merhaba Aigo A87 TKL markası klavyem var 3 gündür 2.4 Wireless olarak kullanıyorum. Az önce yazı yazarken bazı harfleri geç algılıyordu acaba şarjı mı azalıyor diyerekten kablolu moda geçtim ondan beri pek sorun yok gibi. Ben bu klavyenin şarjını vs. nereden öğrenebilirim? Biraz baktım internette de driver vs. bulamadım.

Arkadaşlar merhaba aigo A87 TKL markası klavyem var 3 gündür 2.4 Wireless olarak kullanıyorum. Az önce yazı yazarken bazı harfleri geç algılıyordu acaba şarjı mı azalıyor diyerekten kablolu moda geçtim ondan beri pek sorun yok gibi. Ben bu klavyenin şarjını vs. nereden öğrenebilirim? Biraz baktım internette de driver vs. bulamadım.

Bende bugün aldım. İnşallah vardır.

Arkadaşlar merhaba aigo A87 TKL markası klavyem var 3 gündür 2.4 Wireless olarak kullanıyorum. Az önce yazı yazarken bazı harfleri geç algılıyordu acaba şarjı mı azalıyor diyerekten kablolu moda geçtim ondan beri pek sorun yok gibi. Ben bu klavyenin şarjını vs. nereden öğrenebilirim? Biraz baktım internette de driver vs. bulamadım.

Biraz araştırdım ama bulamadım bende driver. Geç algılama sorunu internetinize bağlı biraz da.2.4 GHz başka bir aygıt ile çakışma olabilir.

Biraz araştırdım ama bulamadım bende driver. Geç algılama sorunu internetinize bağlı biraz da.2.4 GHz başka bir aygıt ile çakışma olabilir.

İçinden çıkan ufak USB ile bağlantı sağlıyorum onun internet ile mi alakası var? Ona 2.4 Wireless deniyor değil mi? Bir de mouse'un usbsi var başka da wireless aygıtım yok.

Bende bugün aldım. İnşallah vardır.

Hocam yokmuş driver 2 3 günde bir birkaç saatliğine kablolu kullanmak lazım mecburen. Bir yerde de şey yazıyordu şarj azalınca klavyenin önünde şimşek ibaresi var o kırmızı yanıyormuş öyle deniyor ama bilmiyorum. Benim bazı harfleri anlık yazmama olayı wirelessten ötürü de olabilir biraz gecikme vs. olmuştur şarjı azalmamıştır belki.

İçinden çıkan ufak USB ile bağlantı sağlıyorum onun internet ile mi alakası var? Ona 2.4 Wireless deniyor değil mi? Bir de farenin USB'si var başka da Wireless aygıtım yok.

Hocam yokmuş driver 2 3 günde bir birkaç saatliğine kablolu kullanmak lazım mecburen. Bir yerde de şey yazıyordu şarj azalınca klavyenin önünde şimşek ibaresi var o kırmızı yanıyormuş öyle deniyor ama bilmiyorum. Benim bazı harfleri anlık yazmama olayı wirelessten ötürü de olabilir biraz gecikme vs. olmuştur şarjı azalmamıştır belki.

Mouse Wireless mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı