Aigo Dr12 PRO İnceleme

IMG_20190109_143114.jpg
Kutu içeriği:
*RGB Fan.
*Fan kontrolcü ve kumandası.
*Kontrolünün cırt cırt ları.
*Auro çoğaltıcı ve uzatma kablosu.
*Fan vidaları.
IMG_20190109_143211.jpg

Fan kontrolcü plastik olmasına rağmen oldukça kaliteli 2 Auro girişi 8 adet de fan girişine sahip bir de ne olduğunu bilmediğim MB sync girişi var.
IMG_20190109_162233.jpg

Cırt cırt oldukça sağlam yapışıyor. Ayrıca kontrolünün üstünde fan hızı LED hızı ve modlar arasında geçiş için tuşlar bulunuyor.
IMG_20190109_162150.jpg

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Normalde çok sessiz ancak video da çok fazla sesi çıkmış.

Olabilir çünkü Auro desteği de var.
Auro desteği ne demek?
Hayırlı olsun.

"Motherboard Synchronization" olabilir. Galiba anakartınız RGB ise fanları anakartın RGB'siyle senkronize etmek için kullanılıyor.

Hangi marka RGB destekli anakart ile uyumlu çalışır sizce? RGB için sistem almayı düşünüyorum. Sırf bu yüzden anakartımı değiştirebilirim.

Auro desteği ne demek?

Hangi marka RGB destekli anakart ile uyumlu çalışır sizce? RGB için sistem almayı düşünüyorum. Sırf bu yüzden anakartımı değiştirebilirim.
Auro değil Aura olacak orda yazım yanlışı yapmışım.
Hangi anakartlar ile çalıştığından haberim yok ancak Anakarta gelen kablo 3pin 5v şeklinde.

Auro değil Aura olacak orda yazım yanlışı yapmışım.
Hangi anakartlar ile çalıştığından haberim yok ancak Anakarta gelen kablo 3pin 5v şeklinde.
Herhalde anakartlar 12V veriyor 4pin RGB çıkışından. Acaba nasıl bağlayacağız 3pinli 5V ucu 4pin 12V ye?

Bir sorum olacak CPU Cooler dan 2 kablo geliyor değil mi biri fan diğeri RGB için. Bu iki kabloyu nereye bağlıyoruz? İkisini de kontrolcüye bağlarsak anakarttaki CPU_FAN girişi boş kalmıyor mu? Yani nasıl bağlanıyor? 🙃

Herhalde anakartlar 12V veriyor 4pin RGB çıkışından. Acaba nasıl bağlayacağız 3pinli 5V ucu 4pin 12V ye?

Bir sorum olacak CPU Cooler dan 2 kablo geliyor değil mi biri fan diğeri RGB için. Bu iki kabloyu nereye bağlıyoruz? İkisini de kontrolcüye bağlarsak anakarttaki CPU_FAN girişi boş kalmıyor mu? Yani nasıl bağlanıyor? [emoji854]
CPU soğutucusu için de bir inceleme yapmıştım orda DR 12 PRO olmadığı için RGB leri kontrol edemiyorum. CPU sogutucusundan 2 kablo ucu çıkıyor biri CPU Fan diğeri ise RGB için ben o kabloyu DR 12 PRO'nun kontrolcusune taktım senkronize bir şekilde çalışıyorlar.

Konuyla alaklı değil ama telefonunuzda Google Camera uygulaması var mı? Ben de yok ama bu kadar güzel fotoğraflar yakalayamıyorum.
Ben Mİ6 nin kendi kamera uygulamasını kullanıyorum fotoğrafı çektigimde ortamda spot ışıkları ve karşıdan güneş ışığı geliyordu belki o yüzden kaliteli çıkmış olabilir.

CPU soğutucusu için de bir inceleme yapmıştım orda DR 12 PRO olmadığı için RGB leri kontrol edemiyorum. CPU sogutucusundan 2 kablo ucu çıkıyor biri CPU Fan diğeri ise RGB için ben o kabloyu DR 12 PRO'nun kontrolcusune taktım senkronize bir şekilde çalışıyorlar.

Cümlelerin tam anlaşılmıyor ayrıntılı yazar mısın? Anlam karmaşası olmasın. CPU Cooler dan çıkan iki kabloyu da kontrolücüye bağladın diye anlaşılıyor. Öyle mi?

Cümlelerin tam anlaşılmıyor ayrıntılı yazar mısın? Anlam karmaşası olmasın. CPU Cooler dan çıkan iki kabloyu da kontrolücüye bağladın diye anlaşılıyor. Öyle mi?
Hayır. İşlemci soğutucusu dan iki kablo çıkıyor biri Fana güç vermek için, bu kablo anakartın CPU fan girişine takılıyor diğer kablo ise RGB için bunu da DR 12 PRO'nun kontrolcüsüne taktım.

Hayır. İşlemci soğutucusu dan iki kablo çıkıyor biri Fana güç vermek için, bu kablo anakartın CPU fan girişine takılıyor diğer kablo ise RGB için bunu da DR 12 PRO'nun kontrolcüsüne taktım.
Teşekkür ederim. Böylece bizden sonra konuyu okuyanlar ve aynı soru aklına takılanlar anlamış oldu. 🙃 😌

merhabalar Aigo C5 RGB 5 fanlı olan modeli almayı düşünüyorum rgb işlemci soğutucu bunun ile uyumlu olurmu acaba @Küçük kobra
kasam thermaltek view 27
edit : aslında d12 daha güzel gözüktü gözüme birde daha yeni çıkan model galiba , son olarak
bu d12 nin pro ile normali arasında ne fark var

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı