Aigo DR12 RGB FAN ve GPU Bracket inceleme

Basit olacak ama bağlantısı zor değil zaten fanlar çalışıyorsa renklerde gelmeli. Kumandadan ON tuşuna falan basabliir misin ilk açılışta off konumda olabilir.
Basıyorum, herhangi bir tuş tepki vermiyor. Sanırım kumanda kontrolcü ile etkileşemiyor ama nedenini bilmiyorum.

Çıkardım ama onla ne ilgisi olabilir ki? Gizli bir plastik yoksa çıkardım.
Yok alt tarafında ufak bi plastik oluyordu belki dedim o kalmıştır o varken çalışmıyor kumanda çünkü. Yarın eve gidince kendi kontrol şemama bakarım tekrar bilgilendiririm ama fanlar çalıştıysa RGB lerde çalışması lazım.

Fanlar dönüyor ama herhangi bir ışık yok. Aigo satıcısına da yazdım, bakalım umarım olur. 20 gündür bekliyoruz

Fanlar dönüyor ama herhangi bir ışık yok. Aigo satıcısına da yazdım, bakalım umarım olur. 20 gündür bekliyoruz
Umarım olur ya. O kontrolcüye taktığın jaklar biraz zor oturuyor elle bastırarak tam girdiğinden emin olur musun ilk sefer tek bir fanda ışıklar gelmiyordu sonuna kadar oturttunca gelmişti bende. Olmadı diğer slotlara tak kontrolcünün.

@FrontPage. Yeni kasa ve yeni aydınlatma sistemi, yeni fanlar derken sistem komple değişti. Anakartı da aldım hacı bu arada. Ocak başı gibi elimde olacak o yüzden şuan fazla özenerek toplamadım sistemi. Asus Rog Strix Z370F Gaming aldım, kurtuldum bu lanet anakarttan. Anakart gelsin son hali feci olacak. Şuan dediğim gibi fazla uğraşmadım. Biraz kötü oldu.

Son düzenleme:
Efsaane duruyor ya harika olmuş D: Saysana parçaları sanırım orada kasa fanları için ayrı kutulardan almışsın bu kadar iyi durduğunu bilmiyordum. Manyak olmu şgerçekten helal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…