Aigo DR12 RGB FAN ve GPU Bracket inceleme

Selamlar, ürün bugün elime geçti benimde. 3 fan + kontrolcü ile satın aldım Aliexpressten. Fakat bir problem var ve ne olduğunu çözmüş değilim. Kurulumu çok basit aslında fanları kontrolcüye tak, kontrolcüyü power supply'a tak ve kumanda'dan on tuşuna bas. 3 adet fanın dönmesinde sorun yok çalışıyor. 1 tanesinin RGB'sinde hiçbir problem yok, diğerinde %80 sorun yok çemberinin 2 parmak genişliği sabit renkte kalıyor hep değişmiyor orası, 3. fanın RGB'si hiç çalışmıyor. Fakat şöyle de bir durum var, kontrolcünün 1. ve 2. fan girişlerine takarsam 3. fanın da RGB'si çalışıyor. Yani kontrolcünün 3'ten 8'e kadarki slotlarına hangisini takarsam takayım RGB çalışmıyor, sadece fanlar dönüyor. Power Supply'da 3 molex kablosu var 3üne de denedim aynı.

Hayırlı olsun. Diğer arkadaş 1-2-3 sıralı şeklinde takmadığı için çalışmamıştı o olay problemli sanırım.Sırayla diğerlerine tak çıkar şeklinde deneme yanılma yaparak diğer girişlere deneyin isterseniz. Bir de şey tam oturduğuna emin olun ben aldığımda tam oturmadığı için git gel yapıyordu sonradan ayıkmıştım durumu Bir de olduktan sonra görsel paylaşırsanız konuya ekleyeyim. Ne kadara aldınız acaba bu kurla?

Son düzenleme:
Sagolasin 140 Tl ye aldım. Ilk basta zaten fan 1 2 3 slot yerine 6 7 8 e takmışım yanlışlıkla. Dediğim gibi hepsini denedim pin uçları değer değmez 2 fanın da rgbsi hemen yanıyor zaten dibine kadar sokmak çözüm mu bilemedim. Power Supply ile alakalı mı ondan da emin değilim Ama 2 fanın rgbsi çalıştığına göre kontrolcüsünde bi sıkıntı var sanırım. Fanların dönmesinde problem yok ... dün kullanmaya başladım daha.

Kumandasında devir ayarı yok mu? Hangi marka olursa olsun yüksek devirde fanlar ses yapar.

Molex'e bağlı olduğu için herhangi bir ayarı yok en yüksek hızda çalışıyor. Bende de Phanteks P350X kasası var ama ben sesi duymuyorum bile kasa hemen altımda olmasına rağmen.
Aynen bana da o kadar rahatsız edecek kadar ses gelmiyor ama muhtemelen dediğin gibi yalıtım olayı giriyor devreye.

Hocam, çok güzel duruyor. Bi ara almayı düşünüyorum. Fakat kasam biraz küçük sığarmı alt tarafa? Senin kasamı büyük yoksa ekipmanlarmı büyük anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…