Aile baskını nasıl yenilir?

gizemli peri

Femtopat
Daha fazla  
19 yasindayim ortaokulda okul 2.siydim kendi halimde sosyal medya kullanmayan bir imam hatip ogrencisiydim. Liseye gectim pandemi geldi ondan sonra gercek hayati ogrendim. Ailemin baskisini yeni fark ettim. Arkadaslarim oldu, sattilar, aldatildim vs birkaç kere arkadasimla bulusurken annem beni takip etmisti. Hiç unutmam babam surekli telefonumu karistirirdi wp profilime kendi resmimi koymama izin vermezdi. Bir sure depresyon halinden cikamadim. Lisede notlarim dustu ve en son tip okumaya karar verdim fakat okulumdan kurtulamadim. Yapayalnizdim sinava iki ay kala babami kaybettim. Mezuna kaldim hiç arkadasim kalmadi sadece çocukluk dostum var 1 tane. Bir de 1-2 arkadasim disinda kimsem yok. Annem babam kadar baskici degil ama o da eski kafa anlayisli bir kadin degil kac aydir evden cikmiyorum yeterince ders de calisamadim uzerimde surekli pismanlik, baski vs hissediyorum. Üniversiteye gecince sosyal hayatimda ne yapacagim hiç bilmiyorum. Bana akil verir misiniz?

Lisede oyle oldu zaten dersimi aldim ama uni de tip hayatinda zorlanirim diye korkuyorum ne yapsam hata yapmisim gibi sanki bu hayatta hiç dogrum yok.

Lisede oyle oldu zaten dersimi aldim ama uni de tip hayatinda zorlanirim diye korkuyorum ne yapsam hata yapmisim gibi sanki bu hayatta hiç dogrum yok.
Dogrunuzun olmamasi yanlış olmanizdan iyidir. Sadece mutlu olmak icin yasayin. Ama bunu yaparken derslerinizi ve kendinizi ihmal etmeyin.

Gerçi beşeri tıp dersleri bizim derslerden farklı olabilir sonuçta beşeri tıpta tek canlı inceleniyor. Tıp derya deniz, üniversite hayatınızda not tutan iyi ders dinleyen adamlar ile aranızı sıkı tutmanızı öneririm. Bazen çok eksikliğini hissedebiliyorsunuz bu durumun.

Zaten tıp genel olarak zor bir bölüm ortalama yapmak istiyorsanız hayatsız gibi ders çalışmanız gerekli. Hayatta illaki doğrularınız vardır kendinizi bu kadar ezme
Göreceğiniz dersler öyle günü kurtarayım geçsin gitsin diyebileceğiniz dersler değil bunu hatırlatmak isterim.
zor olacaginin farkindayim demeye calistigim sey okulu bitirmek zaten zorlayici bi surec o bana yeterli olacaktir ortalama kasmami gerektiricek bi durum yok

tabletlerden slaytlardan calisiyor cogu kisi diye biliyorum genelde yararlandiklari materyal bu

Dogrunuzun olmamasi yanlış olmanizdan iyidir. Sadece mutlu olmak icin yasayin. Ama bunu yaparken derslerinizi ve kendinizi ihmal etmeyin.

Mutlu olmam icin baskidan kurtulmam lazim kendimi kapana kisilmis gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…