Aile baskını nasıl yenilir?

gizemli peri

Femtopat
Daha fazla  
19 yasindayim ortaokulda okul 2.siydim kendi halimde sosyal medya kullanmayan bir imam hatip ogrencisiydim. Liseye gectim pandemi geldi ondan sonra gercek hayati ogrendim. Ailemin baskisini yeni fark ettim. Arkadaslarim oldu, sattilar, aldatildim vs birkaç kere arkadasimla bulusurken annem beni takip etmisti. Hiç unutmam babam surekli telefonumu karistirirdi wp profilime kendi resmimi koymama izin vermezdi. Bir sure depresyon halinden cikamadim. Lisede notlarim dustu ve en son tip okumaya karar verdim fakat okulumdan kurtulamadim. Yapayalnizdim sinava iki ay kala babami kaybettim. Mezuna kaldim hiç arkadasim kalmadi sadece çocukluk dostum var 1 tane. Bir de 1-2 arkadasim disinda kimsem yok. Annem babam kadar baskici degil ama o da eski kafa anlayisli bir kadin degil kac aydir evden cikmiyorum yeterince ders de calisamadim uzerimde surekli pismanlik, baski vs hissediyorum. Üniversiteye gecince sosyal hayatimda ne yapacagim hiç bilmiyorum. Bana akil verir misiniz?

Çoğu özelliğimiz aynı yaşımız dahil o yüzden anlıyorum seni. bende ortaokulu imam hatip okudum arkadaş kazıkları cartlar curtlar bunlar hepimizin başına geldi ama gramda önemi yok şimdi geçmişe dönüp bakınca hiçbiri umurumda değil isimleri bile aklıma gelmiyor, telefon kurcalama aile tarafından takip edilme bunlar biz tarafından bakılınca iğrenç şeyler ama anne baba olarak düşününce kendi tek varlığını güvende tutma çabası tamamen, şunu unutma yeri gelecek cebinde 0TL olacak yeri gelecek ağlamak için boş bir yer arayacaksın yeri gelecek sadece 1 nasılsına ihtiyacın olacak bunların hepsinde yanında koşulsuz olacak tek kişi ailen. bende mezunum şu an akranlarım ünilerde yok o gruplar yok bu gruplar takılıyor geziyorlar herkes yeni ortamını kurdu önemi var mı yok sen önüne bak üniversiteyi şehir dışında okuycam gideceğim özgür olacağım deme ailen senin en değerli varlığın. aynı şehirde sana para kazandıracak para kazanırken hayattan nefret etmeyeceğin bir bölüm seç oku tıp seçmişsin seviyorsan bırakma peşini. üniversite de arkadaş ortamı olur olmaz şans işi biraz önemli olan ailen yanında olsun bunu en iyi sen anlarsın babanı kaybetmişsin Allah rahmet eylesin başın sağ olsun çok zor bir durum annen içinde oldukça zordur emin ol. ailenden ayrılma hayat bir şekilde yolunu bulur fani dünya kafaya çok takmaya gerek yok.

Babanız kaç yaşındaydı Allah rahmet eylesin.

Yazdiklarin icin teşekkür ederim zaten sehir disina gidemicem İstanbul'da kalacağım şu an tek derdim kariyerimin iyi olmasi cunku en azindan dostum bir iki tanidigimin olmasi yetiyor suanlik bazen hayatin akisina birakmak lazim dediklerinde haklisin ama benim uzerime haksiz yere cok geldiler izledikleri haberlerden vs gorup etkileniyolardi şu an benim icin bir onemi olmasa da bende travma yaratti maalesef ruyalarimi derslerimi zihnimi her seyimi etkiledi ve her seyi kafama takan bir kiza donustum yine de sukrettigim noktalar var tek tutundugum dalim kariyerim umarim kazanirim yoksa benim icin cok zor olur.

Babanız kaç yaşındaydı Allah rahmet eylesin.

40a girmisti sağ ol amin.

Yazmayı unutmuşum, başınız sağ olsun. Söylediğiniz gibi istediğiniz yolda ilerlemeye başlayınca gerisi gelecektir.

Sağ olasin baska carem yok zaten hayati akisina bırakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…