Günlük minimum 300 soru çözmezsem bırakmıyorlar, biraz TV izlemek için otursam hemen söyleniyorlar.
Ara tatil yaklaştı, bari 1 hafta serbest olayım diyorum, oyun oynamama vb. izin vermiyorlar, dediklerine göre ara tatilde 600 soru çözecekmişim (günlük).
Sizce ne yapmalıyım? Sınavlardan önce motive etmek yerine tehdit ediyorlar.
Eğer ki ilkokul veya ortaokul mezunu olsalardı zamanında kendilerinin yaptıkları hataları senin yapmaman için bu kadar zorluyorlar diyebilirdim ama durum farklıymış. Zorla güzellik olmaz arkadaşım, düzgünce oturup konuşmayı denemelisin. Denediysen bile tekrar dene, forumda içini döktüğün gibi onların karşısında içini dökmelisin. Hayat senin hayatın, aldığın kararların sonuçlarıyla yaşayacaksın.
Eğer ki ilkokul veya ortaokul mezunu olsalardı zamanında kendilerinin yaptıkları hataları senin yapmaman için bu kadar zorluyorlar diyebilirdim ama durum farklıymış. Zorla güzellik olmaz arkadaşım, düzgünce oturup konuşmayı denemelisin. Denediysen bile tekrar dene, forumda içini döktüğün gibi onların karşısında içini dökmelisin. Hayat senin hayatın, aldığın kararların sonuçlarıyla yaşayacaksın.
Canım arkadaşım benim annemde böyle takıntılı ama yapacak bir şey yok dik kafalı olsan sana zarar aile huzurun boş yere bozulacak en iyisi idare etmek oldukları gibi kabul etmek.
3 günlük dünya kafana göre takıl zaten günde 300 çözüyorsan konuları iyice anlamışsındır biraz kendine zaman ayır ailene açıklama yap, onlar da öğrenciydi sonuçta az çok anlarlar.
Herşeyin fazlası zaralı. Günce 300, tatilde 600 soru ne be. Gerekirse her dediklerinde karşı çık ama asla pes etme dövseler dahi. Eninde sonunda pes ederler.