Aile baskısı

300 soru ne birader okul sınavlarına girmeden önce 1 saat çalışıyorum Full çekiyorum her şeyin fazlası zarar.

İkisi de üni. mezunu.
Eğer ki ilkokul veya ortaokul mezunu olsalardı zamanında kendilerinin yaptıkları hataları senin yapmaman için bu kadar zorluyorlar diyebilirdim ama durum farklıymış. Zorla güzellik olmaz arkadaşım, düzgünce oturup konuşmayı denemelisin. Denediysen bile tekrar dene, forumda içini döktüğün gibi onların karşısında içini dökmelisin. Hayat senin hayatın, aldığın kararların sonuçlarıyla yaşayacaksın.

300 soru ne birader okul sınavlarına girmeden önce 1 saat çalışıyorum Full çekiyorum her şeyin fazlası zarar.
Ben de oyleyim hocam, calismadan cok iyi yapiyorum, calisinca afalliyorum.
Duygusal bir yapim oldugu icin gozlerim doluyor konusurken. Bu da aileme koz veriyor.

Canım arkadaşım benim annemde böyle takıntılı ama yapacak bir şey yok dik kafalı olsan sana zarar aile huzurun boş yere bozulacak en iyisi idare etmek oldukları gibi kabul etmek.

3 günlük dünya kafana göre takıl zaten günde 300 çözüyorsan konuları iyice anlamışsındır biraz kendine zaman ayır ailene açıklama yap, onlar da öğrenciydi sonuçta az çok anlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…