Aile baskısı

Günlük minimum 300 soru çözmezsem bırakmıyorlar, biraz TV izlemek için otursam hemen söyleniyorlar.
Ara tatil yaklaştı, bari 1 hafta serbest olayım diyorum, oyun oynamama vb. izin vermiyorlar, dediklerine göre ara tatilde 600 soru çözecekmişim (günlük).
Sizce ne yapmalıyım? Sınavlardan önce motive etmek yerine tehdit ediyorlar.

300 soru ne birader okul sınavlarına girmeden önce 1 saat çalışıyorum Full çekiyorum her şeyin fazlası zarar.

İkisi de üni. mezunu.
Eğer ki ilkokul veya ortaokul mezunu olsalardı zamanında kendilerinin yaptıkları hataları senin yapmaman için bu kadar zorluyorlar diyebilirdim ama durum farklıymış. Zorla güzellik olmaz arkadaşım, düzgünce oturup konuşmayı denemelisin. Denediysen bile tekrar dene, forumda içini döktüğün gibi onların karşısında içini dökmelisin. Hayat senin hayatın, aldığın kararların sonuçlarıyla yaşayacaksın.

300 soru ne birader okul sınavlarına girmeden önce 1 saat çalışıyorum Full çekiyorum her şeyin fazlası zarar.
Ben de oyleyim hocam, calismadan cok iyi yapiyorum, calisinca afalliyorum.
Eğer ki ilkokul veya ortaokul mezunu olsalardı zamanında kendilerinin yaptıkları hataları senin yapmaman için bu kadar zorluyorlar diyebilirdim ama durum farklıymış. Zorla güzellik olmaz arkadaşım, düzgünce oturup konuşmayı denemelisin. Denediysen bile tekrar dene, forumda içini döktüğün gibi onların karşısında içini dökmelisin. Hayat senin hayatın, aldığın kararların sonuçlarıyla yaşayacaksın.
Duygusal bir yapim oldugu icin gozlerim doluyor konusurken. Bu da aileme koz veriyor.

Canım arkadaşım benim annemde böyle takıntılı ama yapacak bir şey yok dik kafalı olsan sana zarar aile huzurun boş yere bozulacak en iyisi idare etmek oldukları gibi kabul etmek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı