Kesinlikle ideal.Cevap anahtarı style
200 Soru ideal bence.
Bne lgs'ye günlük 200 soru çözerek girdim.Apandisim patlak hale girmese daha yüksek alırdım belki ama yine de çok yüksek aldım . Bu kadarını ben bile beklemiyordumKesinlikle ideal.
Yüzdelik olarak 1.21.@Silinen üye kaç aldınız hocam?
LGS'ye hazırlanan bir öğrenci için 300 soru az. Liseye gidenler(üniversite kazanmak isteyenler.) 600-700 soru çözüyor günde. Sabahlıyor.
300 soru az değil, fazla bile. 14 yaşındaki çocuk şimdiden saatlerini gömmemeli bu işe. Ben 200 bile çözmedim LGS zamanı, 3 ay kalana kadar da 100'ün üstüne çıktığımı hatırlamıyorum ve çok da güzel bir yeri kazandım. Günde 300, arkadaşın dediği gibi tatilde 600 soru çözse bir süre sonra aynı şeyleri çözmeye başlar ve hem zamanla canı sıkılır hem de kendine ayıracağı zaman gider. Şimdiden ders çalışmaktan sıkılırsan bahara doğru motivasyonun azalır. Senenin başındayız zaten, çok konu işlenmedi.LGS'ye hazırlanan bir öğrenci için 300 soru az. Liseye gidenler(Üniversite kazanmak isteyenler.) 600-700 soru çözüyor günde. Sabahlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.