Aile baskısı

Geçen sene girdim günlük soru bile çözmüyodum 2-3 günde bir 50-60 soru yapıyodum 354 puan aldım. Geçen sene de baya zordu sınav, çok kasmana gerek yok anladığın 60 soru anlamadığın 300 sorudan iyidir.

LGS'ye hazırlanan bir öğrenci için 300 soru az. Liseye gidenler(Üniversite kazanmak isteyenler.) 600-700 soru çözüyor günde. Sabahlıyor.
300 soru az değil, fazla bile. 14 yaşındaki çocuk şimdiden saatlerini gömmemeli bu işe. Ben 200 bile çözmedim LGS zamanı, 3 ay kalana kadar da 100'ün üstüne çıktığımı hatırlamıyorum ve çok da güzel bir yeri kazandım. Günde 300, arkadaşın dediği gibi tatilde 600 soru çözse bir süre sonra aynı şeyleri çözmeye başlar ve hem zamanla canı sıkılır hem de kendine ayıracağı zaman gider. Şimdiden ders çalışmaktan sıkılırsan bahara doğru motivasyonun azalır. Senenin başındayız zaten, çok konu işlenmedi.
Bu arada kendine ayıracağın zamanı bilgisayar oyunları oynayarak değil dışarıda geçirmeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı