Aile bireyi ile kavga ettim

İhtiyacın olduğunu biliyorlardır zaten.
Asıl amacın, neden almadıklarını sorgulamaktır.
Nazikçe uygun bir zamanda sor nedenini.
İnsanlık hali bazı zamanlar maddi durum yetersizliği olabiliyor.

Diyorum hocam ben okula gidiyorum dışarıya çıkıyorum arkadaş ortamına giriyorum bir gün kaybolsam bana nasıl ulaşacaksınız diye soruyorum fakat mantıklı bir cevap alamıyorum.

Dostum şakaya getirip 'olum bırakın şu telefonlar az konuşalım' dediniz mi? yoksa sizi hiç dinlemeyip tınlamıyorlar mı? bu ikisi arasında çok ince çizgi vardır, ikinci dediğim ise durum vahim, o arkadaşlık gerçek arkadaşlık değildir.

Demiyorum hocam utanıyorum sonuçta onların da bir hayatı var özeli var karışmak istemiyorum arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum ;/

Demiyorum hocam utanıyorum sonuçta onların da bir hayatı var özeli var karışmak istemiyorum arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum ;/
Seni tanımıyorum, arkadaşlarını da tanımıyorum ama düz bir perspektiften baktığım da bu zaten bozuk bir arkadaşlık, gerçekten bir şeyden anlasalar seni de aralarına katmak için uğraşanlar olurdu. Bir arkadaşım böyle davranacak, ben de oturacağım. Hadi or'dan.

Hocam kişiler ile bir problemim ya da bir samimiyet sorunum yok ama sonuçta konuşmak belli bir süre zarfından sonra sıkabiliyor insanı.

Adamın derdine bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…