Aile büyüklerimizin abarttığı şeyler

Uçan adanalı

Femtopat
Daha fazla  
Aile büyüklerimiz geçmişte yaptığı işleri falan anlatır, bunları değiştirerek komik bir şeyler çıkaralım. Ben başlıyorum:
Biz senin yaşındayken Everest dağının ucuna çıkıp oradan aşağıya inip Amerika uzay üssüne yürüyorduk, sonra uzay mekiğine binip Jüpiter'e gidiyorduk. Orada uzaylıları patakladıktan sonra meteorlara fake vererek Güneş'e gidiyorduk. Gittikten sonra ısınıyorduk ve en sonunda Satürn'ün halkalarında olan okulumuza giderdik. Hey gidi günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Oğul: Baba ben Amerika'ya gideceğim.
Baba: Sie! Ne Amerika'sı? Ne yapacaksın orada?
Anne: Oğlum oranın adamları seninle dalga geçer küfür eder ne yapacaksın o gavurlarla?
Baba: How are you nedir ya annemize mi sövüyorlar belli değil.

-Bizim zamanımız da böyle miydi??
-Bu zamane gençleri de çok saygısız.
-Yavrum çocuğum bir tanem aşkım şekerim balım o kadar bilgisayara bakılır mı bak gözlerin bozulur kör olur mazallah(ardından gelen uydurma hikayelerle birlikte devam eder)

-Oğlum bak sınıftaki 1000 alıyor sen neden 999 aldın?
-Baba o farklı ben farklı.
-Hayır!
(1000 alırım)
-Baba 1000 aldım o 90 aldı.
-Bana ne el alemden bana sen lazımsın zaten 1 kez 1000 alınca süper yetenekli uçak süren dünya bankasından 1000000 para çeken dünyayı fetih eden cengiz hanın imparatorluğunu kuran napolyonun gücünü taşıyan bir adam olmuyorsun.
(Not kendim 1000 koydum abartı olsun :D)

Hiç ders çalışmıyorsun, biz zamanında sabahtan akşama kadar ders çalışırdık!
Hayır Biz Satürnü tek parmakta taşıyorduk.

Çocuğum sen şimdi rahatsın okulda dayak yok eskiden hocalar bizi Mars'daki olimpus dağında ganimet uydusuna atarlardı jüpiterin yörüngesine girerdik sonra asteroid kuşağındaki asteroidlerin birine atlar seke seke marsa giderdik sonra hoca bizi tekran bulup satürnün halkalarında 9999999 tur koşturup bizim atomlarımızı paröalayıp öyle derse alırdı şimdi siz özür diliyorsunuz bitiyore oh ne ala memleket.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı