Çözüldü Steam "Aile daveti kabul edilemedi" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

percyjackson

Decapat
Daha fazla  
Daha önce başka bir arkadaşımla ailedeydik. Ondan çıkıp başka arkadaşımın aile paylaşımına gidecektim fakat daveti kabul ederken bu hatayı alıyorum. 1-1.5 aydır falan böyle tahmini ne zaman düzelir (bu SS bugünündür)?

Dosya Ekleri

• IMG_6359.png
    IMG_6359.png
    194,2 KB · Görüntüleme: 119
Çözüm
Simdi yazıyı bir daha arkadasımın uyarısı ile kontrol ettim de 1 sene geçmeden başka aileye katılamazsın diye bir şey yazıyor bunu geçmenin yolu var mıdır düzeltme olsun bu da.

Birbrinizin hesaplarına girip aileye katılmasını sağlayabilirsin ben 2 kere aile değiştirdim hiç 1 sene beklememi söylemedi.
Daha önce başka bir arkadaşımla ailedeydik. Ondan çıkıp başka arkadaşımın aile paylaşımına gidecektim fakat daveti kabul ederken bu hatayı alıyorum. 1-1.5 aydır falan böyle tahmini ne zaman düzelir (bu SS bugünündür)?
Dostum aynı sorunu ben de yaşadım. En son gelen güncelleme ile düzeldi. Seninkisi de düzelir büyük ihtimalle. Yani kendi kendine düzeldi.

Birbirinizin hesaplarına kendi bilgisayarlarınızdan girin sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.

Simdi yazıyı bir daha arkadasımın uyarısı ile kontrol ettim de 1 sene geçmeden başka aileye katılamazsın diye bir şey yazıyor bunu geçmenin yolu var mıdır düzeltme olsun bu da.

Birbrinizin hesaplarına girip aileye katılmasını sağlayabilirsin ben 2 kere aile değiştirdim hiç 1 sene beklememi söylemedi.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı