percyjackson
Decapat
Daha fazla
Simdi yazıyı bir daha arkadasımın uyarısı ile kontrol ettim de 1 sene geçmeden başka aileye katılamazsın diye bir şey yazıyor bunu geçmenin yolu var mıdır düzeltme olsun bu da.
Dostum aynı sorunu ben de yaşadım. En son gelen güncelleme ile düzeldi. Seninkisi de düzelir büyük ihtimalle. Yani kendi kendine düzeldi.Daha önce başka bir arkadaşımla ailedeydik. Ondan çıkıp başka arkadaşımın aile paylaşımına gidecektim fakat daveti kabul ederken bu hatayı alıyorum. 1-1.5 aydır falan böyle tahmini ne zaman düzelir (bu SS bugünündür)?
Aynı IP'yi paylaşmanız lazım davet eden kişiyle.
O nasıl olacak hocam? Cizahlar farklı. Başlanılan ağ filan da farklı. (İse)Aynı IP'yi paylaşmanız lazım davet eden kişiyle.
Daha önce başka bir arkadaşımla ailedeydik. Ondan çıkıp başka arkadaşımın aile paylaşımına gidecektim fakat daveti kabul ederken bu hatayı alıyorum. 1-1.5 aydır falan böyle tahmini ne zaman düzelir (bu SS bugünündür)?
Simdi yazıyı bir daha arkadasımın uyarısı ile kontrol ettim de 1 sene geçmeden başka aileye katılamazsın diye bir şey yazıyor bunu geçmenin yolu var mıdır düzeltme olsun bu da.
Birbrinizin hesaplarına girip aileye katılmasını sağlayabilirsin ben 2 kere aile değiştirdim hiç 1 sene beklememi söylemedi.
Evet kendi bilgisayarından benim hesabıma girip kabul edince hata vermeden oldu tavsiyen icin teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.