Shyquick
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
11.sınıfa giden bir öğrenciyim. Ailemden bıktım. Dayak yiyorum, beni dövüyorlar olarak anlamayın. Davranışlarından bıktım. Hepsi cahiller, evimiz çok sıkıcı. Annem sürekli para konusu falan açıyor. Hiç benim geleceğimi düşünmüyorlar, bir şey alsam hemen sorguluyorlar. Cahil insanlar. Bir de kuzenime gidiyorum. Ailesi aşırı neşeli. Hep onlara gittiğimde sohbet, muhabbet ediyoruz. Gülüyoruz falan... Onlar gibi bir ailem olmadı. Bizim durumumuz iyi. Oturduğumuz ev de iyi. Ama bir şey alırken hep hevesim kaçıyor. Klavye alırken mouse alırken gibi gibi. Bilgisayar aldım zorla aldırdım. Bugün de kulaklık aldım. Kargo ile geldi. Babam bir ton laf etti. 12K verdim. Yok ona o kadar para verilir mi, sen çok yarımakıllısın dedi. Biraz da bağırdı. Direkt hevesim kaçtı. Almadan önce de ona söylemiştim. Böyle olacağını bilseydim almazdım. Annem kızmıyor bir şey alırken de babam kızıyor. Kızmaktan ziyade pahalı şeylere kızıyor. Yani ben aynı zamanda OKB hastasıyım ve tedavi olmuyorum. Hep psikoloğa götüreceklerini söylüyorlar ama götürmüyorlar. Okul hayatından bıktım. Okul hayatından ziyade okuldaki insanlardan bıktım. Kimse beni anlamıyor.
Son zamanlarda geceleri psikolojik olarak midem bulanıyor.
Son zamanlarda geceleri psikolojik olarak midem bulanıyor.
Son düzenleme: