Aile, hayaller ve manyaklık

• Konuyu başlatan vbios
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.570
Makaleler
4
Ben kendi halimde yaşayan biriyim, geçen hafta pazartesi 3300 TL iyi bir sistem sattım ve sistemi satmadan önce 1 hafta kullandım hatta PSU reset sorunlu olduğu için yeni bir PSU taktım ve sattım, alan arkadaşa ısrar etmeme rağmen denemeye gelmedi ve aşağıdan aldı ve gitti alan kişi sanırım aracıydı ve ürünü bunlara yolladı birkaç gün sonra bunda görüntü yok dedi uğraştı bu sırada bana getirdi ve görüntü yoktu artık ne yaptıysa ekran kartını bozmuştu, bu arada ilk ilana yazdığında hemen atamak için telefonum pek çekmediği için annemin numarasından konuştuk ve bir aradan annemi işteyken arıyordu sürekli adam anlamıyordu, ilk başta iade alırım dedim fakat sonra kararımı değiştirdim. Bu sürekli aramaya devam etti artık annem ve babam çok kızdı bir SS görüntüsünde bana ürünü getiren aracı beni "üç kağıtcı" olarak telefonuna kaydetmişti. Ailem baskı yaptı ve ürünü iade aldıracaklar, üstüne üslük ticaret yapmamı iptal ettiler ve annemin üzerinden kullandığım hesaba el koydular, ticaret benim her şeyimdi zevk alıyordum ama o da gitti...

Benim dertlerim tek bununla bitmiyor, insanlara karşı kötü şeyler hissediyorum. Mesela bu aracı bana sistemi getirdiği zaman zayıf, cılız, güçsüz bedene sahip 36 yaşında biriydi ve beni "üç kağıtçı" olarak kaydeden kişi buydu, wp profil resminde ailesi ve çocukları ile çekildiği bir fotoğraf vardı adını bilmediğim bir rahatsızlığa sahibim. Belli alevlenme dönemleri var, kimseye anlatmayı sevmem. Ne zaman ki böyle bir güçsüz, zayıf birini görsem bu his alevlenir ve manyaklığa dönüşür, adeta namlusuna mermi verilmiş AK-47 gibi ölümcüldür, saniyeler içinde yüzlerce eziyet, öldürme planı, taktik aklıma gelir aklıma, çok pis bir şey değil mi? Üstelik ben bunlardan kurtulmak istesem de kurtulamıyorum, ben yaşamak istemiyorum, asla mutlu olamıyorum, ne zaman mutlu olmak istesem aklıma sıkıntılı şeyler, hisler geliyor. Ailem beni çok iyi yetiştirdi zaten ben iade almak istemesem de onlar zorla sırf alan kişi mağdur olmasın diye al diyorlar, fakat nasıl diyeyim, neyse...

Benim hayat hikayemi okuduğunuz için çok sevindim, hepinize teşekkür ederim. Konu ellenmeden, kurcalanmadan, Red edilmeden yayına sunulursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin için ne kadar önemli olursa olsun maddiyattan ibaret olan ticaret için bile bu denli bir alevlenme bence pekte normal değil gibi. Psikiyatrist ile görüşmeni tavsiye edebilirim.

Ne yaparsanız yapın bir ürün satarken ne durumda olduğunun kanıtlarını elinizde tutun. Alıcı test ederken videosunu çekin ve kayıt altına aldığınızı da alıcıya bildirin. Yanlış anlaşılmasın kimseye bir iş öğretmek haddime değil ama bunları unutmamak lazım. Psikolojik durumunuz için ise bir uzmana gözükmeniz gerekebilir. Siz daha önce araştırmışsınızdır illaki ama belki bir çözümü bulunur denemekten zarar gelmez.

Kızman anormal değil bence. Ekran kartını bozup seni üç kağıtçı ilan ettilerse suç onların. Ticaret yaparken sistemlerin çalıştığına dair video kaydı alıp yolladıktan sonra çıkacak sorunları müşterinin yaptığını kanıtlayabilirsin.

Hocam, hiçbir şeyi geri almak zorunda değilsiniz. Ürünü bozuk vermiş olsanızda elinde bir kanıt yok. Kendisi video almalıydı, kesinlikle geri vermenize karşıyım.

Dostum sen önceden deneyin demişsin zaten. Bana kalırsa, ben iletişimimi dahi keserdim.

Ayrıca, bu öldürme planı vs. gelmeyi de okudum. Kesinlikle psikolojik destek almalısın. Bu anormal bir durum. Benden sana tavsiye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı