Steam Aile nasıl kapatılır?

Katılabilirsin 1 yıl bekleyeceksin falan diyor da katılamaya çalışınca oluyor küçük bir jest falan diyor. Bende öyle oldu kendi ailemden çıkıp başka aileye katılmayı denedim ve katılabildim 1 yıl bekleyeceksin dediği halde.

Bilmiyorum hocam. Bende aile değiştirmek için risk almıştım fakat 1 yıl boyunca başka bir aileye katilamazsin dedi ama katilabildim konu sahibinin denemesi gerekiyor.

Aileyi oluşturduğum hesaptan katılacağım diğer aileye.

Birkaç gün bekleme süresi var diğer aileye katılmam için bittiğinde deneyip ne olduğunu buraya yazacağım.

@Schwagos, bahsettiğiniz durum mümkün değil. Steam'in öyle bir inisiyatif alması çok zor bir durum. Eski ailene geri dönebilirsin sadece.

Hocam ben olduğum aileden çıkıp başka bir aileye katılmıştım, daha 2 hafta olmadı kesin hatırlıyorum ama konu sahibinin de denemesi lazım. Bende de aynı bildirim çıktı blabla gün boyunca katılamayacaksın dedi ama arkadaş beni aileye davet etti kabul edip girebildim küçük bir jest dendi.

Steam: Bir aileden çıkınca baÅka aileye geçmek için 1 yıl beklenmesi mi gerekir? hocam şu konuya göz atabilirsiniz arkadaş benim dediğimin aynısını yaşamış.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı