Aile paketi önerisi

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyoruz, 15 GB yetmiyor. 2 kişiyiz 150₺'ye yakın para veriyoruz. 25 GB ve üstü bir paket var mıdır aile paketi? Firma pek önemli değil ama Türk Telekom ve Turkcell tercihim.

Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyoruz, 15 GB yetmiyor. 2 kişiyiz 150₺'ye yakın para veriyoruz. 25 GB ve üstü bir paket var mıdır aile paketi? Firma pek önemli değil ama Türk Telekom ve Turkcell tercihim.
Hocam şuan 15GB paketi bizimde bitti. Üzerine 500MB'lik ekstra paketlerde bitti. Ek paket almama da izin vermiyor nedense. 128KBPS ile 1 haftadır can çekişiyorum. 500MB'lik paketlerin hepsini tamamlayınca zaten 450tl oldu fatura. Eğer sizde genelde aşım yapıyorsanız direk 50GB paketine yada 100GB paketine geçin. Aynı paraya denk geliyor.

Hocam şu an 15GB paketi bizim de bitti. Üzerine 500 MB'lik ekstra paketlerde bitti. Ek paket almama da izin vermiyor nedense. 128Kbps ile 1 haftadır can çekişiyorum. 500 MB'lik paketlerin hepsini tamamlayınca zaten 450TL oldu fatura. Eğer sizde genelde aşım yapıyorsanız direk 50GB paketine ya da 100GB paketine geçin. Aynı paraya denk geliyor.

Hocam ben genelde 15GB kendim kullanıyorum 10 da babam kullanıyor. 30 gblik paket yeter diye düşünüyorum ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı