D-Smart İnternet ve Aile Paketi nasıldır ?

Scorpi0

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni eve taşınıyoruz hayırlısıyla eşyalar falan alındı. İnternet işini bir türlü halledemedik. Öncelikle birkaç sorum var. Malum yeni televizyon alınır da HD kanallar olmadan olur mu ? Sadece HD kanallar için D-Smart bağlatmayı düşünüyoruz. D-Smart bağlatırsak internet yalın olucak ve ekstra her ay 13 TL yalın ücreti ödemek zorunda kalıcaz. Bir ara söylenti dolaşıyodu Ttnet alo konuştuğun kadar öde kampanyasında görüşme yapmadığımız sürece sabit ücret gelmiyodu. O kampanya hala geçerli mi ? Geçerli ise ev telefonu bağlatıcaz. Taşınıcağımız evin çevresinde Türk Telekom fiber var fakat Süperonline yok. Süperonline olsaydı hem daha iyi hizmet alıcaktık hem de yalın ücretinden kurtulacaktık. Neyse konuyu daha fazla uzatmayayım.

D-Smart İnternet ve Aile Paketinde Büyük HD Fırsatı! | D-Smart

Şu paketi almayı düşünüyorum. Uygun mudur yoksa başka tavsiyeniz var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uydunet var mı peki ? Varsa Uydunet alınabilir.
Olduğunu sanmıyorum. Zaten alma sebebim internetten çok hd kanallar. Bana bir sorun çıkartır mı ? Ha birde sabit ücret alınmayan bir kampanya var mı ? Varsa ev telefonu bağlatmayı düşünüyoruz.

Konu güncel arkadaşlar var mı yardım eden ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı