fcbhims Femtopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Şimdi ben bir arkadaşla aynı hesabı kullanacağım fakat bu olayı merak ediyoruz. Yani ben Grand Theft Auto girerken o örneğin Counter-Strike girerse ikisi de Online şekilde atar mı oyundan ve atarsa ne gibi çözümleri vardır?
Şimdi ben bir arkadaşla aynı hesabı kullanacağım fakat bu olayı merak ediyoruz. Yani ben Grand Theft Auto girerken o örneğin Counter-Strike girerse ikisi de Online şekilde atar mı oyundan ve atarsa ne gibi çözümleri vardır?
Hüseyin Eren Gündoğan Megapat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 318 Çözümler 8 6 Ekim 2024 #2 Eğer yanlış bilmiyorsam ikiniz de aynı anda aynı oyunu oynamadığınız sürece herhangi bir problem olmayacaktır. Artı 0 Eksi
Eğer yanlış bilmiyorsam ikiniz de aynı anda aynı oyunu oynamadığınız sürece herhangi bir problem olmayacaktır.
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 6 Ekim 2024 #3 Aynı hesapta oynayacaksanız bilmiyorum ama aile paylaşımında sorun olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS fcbhims Femtopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #4 Hüseyin Eren Gündoğan dedi: Eğer yanlış bilmiyorsam ikiniz de aynı anda aynı oyunu oynamadığınız sürece herhangi bir problem olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim zEnlefy dedi: Aynı hesapta oynayacaksanız bilmiyorum ama aile paylaşımında sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Pekala hocam teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Hüseyin Eren Gündoğan dedi: Eğer yanlış bilmiyorsam ikiniz de aynı anda aynı oyunu oynamadığınız sürece herhangi bir problem olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim zEnlefy dedi: Aynı hesapta oynayacaksanız bilmiyorum ama aile paylaşımında sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Pekala hocam teşekkür ederim
Hüseyin Eren Gündoğan Megapat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 318 Çözümler 8 6 Ekim 2024 #5 fcbhims dedi: Teşekkür ederim Pekala hocam teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim saygılar Artı 0 Eksi
fcbhims dedi: Teşekkür ederim Pekala hocam teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim saygılar