Steam Aile paylaşımında olan biri VAC ban yerse herkes mi VAC ban yer?

Aantares

Hectopat
Katılım
10 Ocak 2021
Mesajlar
145
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben oyunun sahibi olarak ban yerim zaten, onu biliyorum ancak ailedeki herkes mi VAC ban yer onu merak ediyorum. Cevabını bilen varsa çok memnun olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Steamin konu hakkında ki mesajı şu şekilde ;

Diğer kullanıcılar oyunlarımı oynarken hile veya dolandırıcılık yaparsa ben cezalandırılır mıyım?​

Kütüphanenizin başkaları tarafından hile veya dolandırıcılık amacıyla kullanılması durumunda Aile Paylaşımı ayrıcalığınız iptal edilebilir hatta hesabınıza VAC yasaklaması uygulanabilir. Ek olarak, VAC yasaklaması olan oyunlar paylaşılamazlar. Güvenli olduğunu bildiğiniz tanıdık bilgisayarları yetkilendirmenizi öneririz. Ve her zaman olduğu gibi, şifrenizi kimseyle paylaşmayın.

Yani kesin bir dille söylenmemiş olsa dahi belli ki durumdan duruma farklılık gösterebiliyor, cümlenin başında hile veya dolandırıcılık denmiş, olası bir dolandırıcılık durumunda aile paylaşımındaki diğer hesaplarda sorumlu tutulursa vac ban yiyebilir. Burda hem hileyi hem dolandırıcılık unsurunu katmışlar çünkü.
 
VAC banınız olduğu için sizin hesapta olan VAC korumalı oyunları paylaşamıyorsunuz.
Vac olan oyunlar zaten paylaşılmıyor ve her oyun paylaşılıyor diye de birşey yok. Örnek GTA V paylaşım da ama satın al diyor
Ben oyunun sahibi olarak ban yerim zaten, onu biliyorum ancak ailedeki herkes mi VAC ban yer onu merak ediyorum. Cevabını bilen varsa çok memnun olurum.
Ben yemedim. Ancak arkadaş belirtmiş yeni madde eklenmiş sisteme. Aile sistemi değişiyor zaten ondan sanırım düzenleme geldi. Eğer yemediysen hile kullanıp yerim diye düşünüyorsan muhtemelen artık diğer hesaplar da yer kurallar değişmiş dediği gibi. Benim olay 1 senelik.
 

Geri
Yukarı