Aile paylaşımıyla PUBG ve Battlerite oynamak

Sirius144p

Megapat
Makaleler
1
Selamlar,

Steam hesabımda COD MW 2'den kalma 3 yıllık bir VAC yasağı var. Ben de 1 ay önce yeni hesap açtım ve bundan sonra oyun alımlarını bu hesaptan yapmaya karar verdim.

Soracağım soru şu: Eski hesabımda PUBG, Battlerite gibi aktif oynadığım oyunlar var. Bu oyunları aile paylaşımı ile yeni hesabımla paylaşsam oyun içi leveller vs. sıfırdan mı başlar? Oynadığım oyun saati yeni hesabımda gözükür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
VAC cezası var diye neden hesabını değiştiriyorsun ki? O VAC sadece o oyun için geçerli, bence sen o hesaptan devam et.

Son düzenleyen: Moderatör:
VAC cezası var diye neden hesabını değiştiriyorsun ki? O VAC sadece o oyun için geçerli, bence sen o hesaptan devam et.

3 yildir bu sekilde oynuyorum zaten. Basta pek umrumda degildi ama alakasiz yerlerden bana ve takimimiza laf carpmalar olunca degistirdim. En basitinden random bir rakip bile hemen chatten vac yasagina gonderme yapiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı