Aileden Gizli Dövme Yaptırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaptirma yapanlarin hepsi pisman oluyor nedir bu oraya buraya dovme yaptirmak cok anlamsiz .
Dini açıdanda sıkıntı çekersiniz nefret ediyom su dovme meraklilarina.

Vatan için gidiyorsun sen oraya neye çöp diyorsun adam akıllı konuş.
Eli silah tutmayı bilmeyen 22-23 yaşında olan gençler gidip ya şehit oluyor ya da boş boş zaman geçiriyor. Askerlik yerine profesyonel ordu getirilmeli. Babana sor askerde ne yapmış ''vatanı kurtarmakla'' ilgili. Havuç soymak hariç olsun. Konuyu saptırmayın ayrıca.

Ne dövmesi yaptıracaksın ki ? Yaşlanınca o vücut sarkacak onu da düşün, dedem zamanında kartal dövmesi yaptırmış şimdi kanarya gibi duruyor dövme. Bence değmez ama sonuçta sen karar vereceksin. Eğer bir de sevgili adı vs. yapıyorsan çok pişman olabilirsin. Sonsuza dek genç kalmayacaksın, ileride düşünceler değişebilir, bence geçici yaptır o kadar istekliysen. Bu arada askerlik meselesine de kısaca deyineyim, bu millet Yeniçeriler ile paralı ordunun çok tehlikeli bir şey olduğunu zaten gördü bence, aynı hatanın iki kez yapılmasına gerek yok, ayrıca sen o 6 ayı çöpe atmış olmuyorsun, en azından silah nasıl kullanılır onu öğrenmiş oluyorsun, her an büyük bir savaş çıkabilir, böyle bir durumda seferberliğe katılacaksın, o zaman ne olacağını da düşünmen gerek. Ayrıca bana göre bir Türk'ün askerlikten kaçması direk vatan hainliğidir. Bak vicdani red demiyorum, illa ben savaşmak istemiyorum diyorsan gider geri hizmette yemekhanede çalışırsın, kimse de bir şey demez. Ama bunu bahane ederek askerlikten kaçmak onurlu bir insanın yapacağı bir şey değildir. Kafanı toparla, önceliklerini gözden geçir öyle hareket et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı