Aileler neden anlayışsız?

Katılıyorum ayrıca bilal jester izleyipmi geldin 😂😂😅 2 gün önce böyle bir videosunu izlemiştim bu arada evde göz önünde oturmak dışarıda kötü alışkanlıklar edinmekten iyidir PC de oturmasa telefonla oynar ona bağımlı olur eğer size zararı yoksa bırakın otursun PC de eğlensin sırf ben PC de bağırıyorum diye canım babam tüm kapıları kapatıyor 😂😂
Tanımıyorum bilal jester'ı.

@Yagami_Light07 her şeyin belli bir zamanı ve yeri olmalıdır. PC bağımlılığı da iyi bir şey değil ve diğer bağımlılıklardan yola çıkarak bunu legalleştirmenin mantığı da yok.
Bu şekil eylemleri yapanların çok büyük çoğunluğu saydığım bağımlılıklara sahip iken kimsenin dört dörtlük olmasını beklemek saçmalıktır. Bu bir legalleştirme değil. Eğer ki bu tarz teklonojilere uzak kalınırsa daha çok Erzurum gibi oyunlarla baş başa kalırız.

Babası oğlu gece uykusuz kalıp kamyonu devirmesinden bile korkuyor olabilir. Şaka bir yana evdeki ortamı, aile ortamını ve odasının olup olmaması, ne kadar yorgun göründüğü ya da babasının o nu ne kadar yorulmuş ve sağlığına dikkat etmesi gerektiğini düşünmesi, yeterince dinlenmediği düşüncesi, sabah biraz erken kalkarda iki yüzünü görürüz düşüncesi ya da beraber kahvaltı yaparız iki sohbet ederiz düşüncesi bile olabilir. Kısaca aile ortamı nedir bilmediğimizden genel aileler şöyle demek boş.

@Yagami_Light07 hayır, legalleştiriyorsunuz. Diğer şeylere bağımlı olmasından ziyade bilgisayar bağımlısı olsun diyorsunuz.
@asmsrm çok değil, ailesiyle kendi arasında halletmesi gereken mesele. Bizim yapabilecek bir şeyimiz yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı