Red Kit
Kilopat
Hayallerini hiçbir zaman paraya bağlama dostum burada hemen hepimizin hayalleri var. Nice sözler veriliyor nice durumlar atlatılıyor. Herkes PS5 istiyor belki ama hayal olmuyor ki bu sadece paranın karşılığında alınabilecek bir heves. Hayal dediğimiz şeyler içinde duygularında olduğu şeyler.Ama bana söz verip almama durumu insana batıyor. Söz vermeseler sıkıntı yok sadece hayallerim ile oynuyorlar.
Birde günümüzün Türkiye şartları hiçte kolay geçim sağlanacak durumda değil. Kim bilir senin bilmediğin ama babanın kafasında kuyruğu birbirine değmeyen kaç tilki var. Sana mutlaka hak veriyorum. Ailenin seni ayırt edip herşeye para bulup sana bulamaması ayrı, ayları ucu ucuna getirmesi ihtiyaçları karşılayacak derecede geçinmesi ayrı bir durum. Eğer ailenden sadece maddeten bir sorun yaşıyorsan biraz zamana bırak. Ama manevi olarak sevgi, şefkat, koruma, samimiyet gibi bir sürü duygudan mahrumsan bu çok daha farklı bir durum. Her neyse dediğim gibi hepimizin hayalleri, hevesleri ve hedefleri var. Bunlar sıkıntıları atlatılıp yapınca güzel. Birde şunu söyleyeceğim; "Para sadece gelip giden olay" zamanla nicelerini kazanırsın umarım. Hiç canını sıkma, kendini güzelce geliştir hayattaki her olumsuz şey, daha olumsuz bir durum olmasın diye sana ders veriyor olabilir.