Ege'de.
Hocam cidden görseniz yani bir insan oğlundan bu kadar nefret edemez. Hani susunca falan onlar bir şey demiyor. Ama en basitinden geçen geçmişler benimle dalga geçiyorlar kod falan yazıyorum diye. Bu zekayla sen adam olmazsın falan diyorlar. Bazen bayağı argo konuşuyorlar. Düşük alsam direk küfür ediyorlar. Okula göndermem seni falan tarzı konuşuyorlar. Bir aile oğlunu okutmamakla tehdit edebilir mi ya? Cidden gurursu biri falan değilim. O yüzden evden gitmek ailem içinde benim içinde çok daha iyi olur.
Aynısı benim de başıma geldi yapacak bir şey yok, para biriktirip derslerine odaklan. 18 olduğunda yaz şehir dışına bir universite şekilde başının çaresine bakarsın.
Vallahi hocam ne desem boş şu anlık. Hayallerim de olmasa artık yani ne olurdu bilemiyorum.
Bursluluk kartım var ama vermiyorlar. Ben kazanadım o sınavı diyorum. Seni biz okuttuk deyip vermiyorlar.
Git evi karıştır bul o karti. O senin hakkin annen baban bile olsa alamaz.Bursluluk kartım var ama vermiyorlar. Ben kazanadım o sınavı diyorum. Seni biz okuttuk deyip vermiyorlar.
Hocam belki burada bunları dediğim için ban yiyeceğim 1 gün falan ama siz daha 1 yaşında bile değilken sizin g** nüzü temizleyende size yemek yedirende annenizdi. Ailenizi geçindiren babanızdı. Eğer babanız şu anda evde çalışmadan oturuyor olsaydı siz o bilgisayarı boş verin belki evde bile oturamayacaktınız. Bir konuşmayı deneyin ya da kırmızı karınca diye bir kitap var.
2. kitabı gayet iyi bir kitap bunlar için belki kitap okumayı biraz seviyorlarsa onu okutabilirsiniz.
Senin adına biriktiriyorlar mi harcıyorlar mi ve lise kaçsın?
nasıl yani ya böyle bişeye hakları yoktur hocam.Bursluluk kartım var ama vermiyorlar. Ben kazanadım o sınavı diyorum. Seni biz okuttuk deyip vermiyorlar.
Nasıl yani ya böyle bir şeye hakları yoktur hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.