Ailem beni evde istemiyor

@ErrorCorrection

Yani bir şekilde alacaksın o kartı, gerekiyorsa tartış bağır çağır. Olmazsa gizlice al kartı, parayı çekip Papara vs tarzı on ödemeli bir karta at onu da sakla bir yere. En fazla dayak yersin.

Büyük ihtimalle abime söylerler. Dayakla falan yine de o parayı alırlar.
Evden atmakla, okutmamakla tehdit eden bir aile bunu mu yapmayacak hocam.

Geçen geç saatlare kadar kodlama falan yaptığım için bilgisayarı kırmakla afedersiniz ama döverek sakat bırakmla tehdit ettiler. Bildiğin barbarca davrandılar desem yalan olmaz hocam.

Hocam ben bilmiyorum pek ama durum bayağı bir ciddi sanırsam. Şikayet edebileceğiniz bir yer var mı?

Ailem beni pek evde istemiyor da. Ha bire çık git falan tarzı konuşuyorlar. Yurda gitmek için tehdit ediyorlar. Yani anlayacağınız "GO GO" diyorlar.
Sizce evde mi kalayım yoksa yurda mı gideyim? Bildiğiniz yurt var mı lise için?
Valla ailem bana da bir ara böyle davrandı ben de inatla evi daha çok sahiplendim şuanlık bir sorun yaşamıyorum.Aileniz sizi korkutuyor mu acaba bilemedim.

Şikayet etmek hiç istemiyorum. Sessiz sakince bir yurda gidip sonra da üniversite oradan kendi hayatımı kurmak istiyorum. Herkes için en iyisi olsun hocam.
Yurtlu üni barajını geçtikten sonra isler daha kolay. Üni bekleyin, o zamana kadar çözüm bulmak gerek.

Şikayet etmek hiç istemiyorum. Sessiz sakince bir yurda gidip sonra da üniversite oradan kendi hayatımı kurmak istiyorum. Herkes için en iyisi olsun hocam.

O zaman yapmanız gereken dersinize çalışıp ortalama üstü bir şehir dışı olduğunuz yere uzak bir üniversiteye gitmek. Tam giderkende o burs kartını alıp kaçın. Yani diyecek başka bir şey bulamıyorum. Ne aileler var. benim babamın sırf biraz daha iyi yaşayalım diye mesai yaptığı bi dünyada böyle ailelerin olması üzücü ]:

Vallahi ailem bana da bir ara böyle davrandı ben de inatla evi daha çok sahiplendim şu anlık bir sorun yaşamıyorum. Aileniz sizi korkutuyor mu acaba bilemedim.

Sussam küfür ederler.
Konuşsam tehdit ederler.
Onaylasam kitaplarımı çöpe atmakla tehdit ederler.
Silgi kullandığımda bana hakaret küfür tehdit etmişlerdi. (apal olduğumu bu yüzden hata yapıp silgi kullandığımı iddia ettiler.)
Bunlar daha iyi yanları bir de daha da pis yanları var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı