Ailem beni önemsemiyor

flytx

Hectopat
Yer
NewYork/Queens
Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi sosyaller. Konum başlıktaki gibi; ailem beni önemsemiyor. 20 Haziran'da 15 yaşıma gireceğim. 7 yaşımdan beri ailemin beni hiç önemsemediğini fark ettim. Abim ve ablamı, yeğenlerimi çok seviyorlar fakat konu bana gelince cıs. Bir de annemin dediğine göre doğmamı hiç beklemiyorlarmış. Yani kısaca, bu zamana kadar hiç annem babam bana nasihat vermedi, hep kendi bildikleri gibi gidiyorlar. Bazen bana harçlık bile vermiyorlar, durumumuz iyi olmasına rağmen dışarıya bile zar zor çıkıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Yaklaşan doğum günün kutlu olsun. Yapabileceğin çok bir şey yok. Şu an lisedeysen pansiyonlu bir okula nakil alıp yeni bir hayata başlayabilirsin belki, veya LGS'ye girdiysen pansiyonlu bir okul tercih edebilirsin ne bileyim. Ama öyle bir şansın yoksa üniversiteye kadar sabretmek zorundasın. Herkes anne baba olmamalı.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi Sosyaller. Konum başlıktaki gibi; ailem beni önemsemiyor. 20 Haziran'da 15 yaşıma gireceğim. 7 yaşımdan beri ailemin beni hiç önemsemediğini fark ettim. Abim ve ablamı, yeğenlerimi çok seviyorlar fakat konu bana gelince cıs. Bir de annemin dediğine göre doğmamı hiç beklemiyorlarmış. Yani kısaca, bu zamana kadar hiç annem babam bana nasihat vermedi, hep kendi bildikleri gibi gidiyorlar. Bazen bana harçlık bile vermiyorlar, durumumuz iyi olmasına rağmen dışarıya bile zar zor çıkıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Nasihat vermediler, öylesine doğdun dediler, para vermiyorlar, yani kaliteli bir hayat vaat edemiyorlar. O zaman kendi hayatını kendin kuracaksın, sırtını kendine yaslayacaksın. Onlar da bunu bekliyor. Yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı