Ailem Bilgisayar Almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun da idarelik telefonu vardı, ona da yenisi aldılar.

Diyorum ya zaten, sana PC almayıp ona telefon almaları pek doğru olmamış. Hayat herkese adil davranmıyor kardeşim. Kız çocukları genelde daha torpilli oluyor.

İyi bir PC elbet senin de hakkın. Ona kimse bir şey diyemez.

Şuan da lise sonda okuyorum. 9'uncu sınıftan beri yazları çalıştım ve her bulduğum bursluluk sınavına katıldım. Şuan da orta segmentte gayet iyi bir bilgisayarım, güzel IPS bir monitörüm ve Redmi Note 8 telefonum var. Annemin veya babamın cebinden 3 kuruş para çıkmadı. Çalış sabret illa olur. Gururlu ol biraz. Yalvarma hiçbir şey için.

Pubg lite oynatacak bilgisyarım var. Pes 20 çıktı. Örneğin pes 20 kaldırsa pc babamla maç oynarız. O sever pes oynamayı.
Yine de oynarsınız. Kaldırmazsa da bilgisayara bahane olur ne diyeyim.
Onunda idarelik telefonu vardı onada yenisi aldılar.
Bu konusunda haklısınız. Ayrım yapılmamalı. Ayrımın suyunu çıkartmayıp sana da alırlar bence. Çalışabiliyorsanız çalışın, biriktirebiliyorsanız biriktirin olmadı sabredin.

Sizin gibi hayalleri olan biriyim ama 2 senedir bilgisayarım yok ve GM 8 GO telefon kullanıyorum. Yine de yaşanıyor.

Son düzenleme:
Onunda idarelik telefonu vardı onada yenisi aldılar.
Ne yapacaksın ablana kin mi güdeceksin bana almadılar ona aldılar diye? Birinize durumu yetiyor diye ikinize de alınamasın mı? Ablan okuyor mu? Çalışkandır dersleri belki iyidir? Ondan alıyorlardır belki?

Ne yapacaksın ablana kin mi güdeceksin bana almadılar ona aldılar diye? Birinize durumu yetiyor diye ikinize de alınamasın mı? Ablan okuyor mu? Çalışkandır dersleri belki iyidir? Ondan alıyorlardır belki?
Bu da doğru. İkinizin durumunu bilmeden kesin konuşmak doğru olmaz. Önceki dediklerim iki taraf da aynı şekildeyse geçerli.

Allah kolaylık versin ben de okulun 2018'de verdiği bilgisayarı kullanıyorum eskiden küçüktük bilgisayar çok iyi sanırdım zamanla gözümden bayağı düştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…