Şu dediğinize kendiniz gülmüyorsanız ben size daha hiçbir şey demiyorum. Dediğiniz şeylerin hepsi ama hepsi ailenin yapması gereken şeyler zaten. Öyle, ben çocuk yaptım, saldım çayıra diye bir şey yok.@Batina Şimdi bu çocuk çalışıp çabalayıp kazanıyor, kazandığı paralarla aldığı eti, sütü, peyniri ailesine verip yemek yaptırıyor okul masraflarını kendi karşılıyorsa tamam. Üstüne birde arttırabildiği kadarını verip bilgisayar istiyorsa haklı çocuk. Ama okul masrafları, yiyecek, içecek, giyecek aileye ait. Çocuk çalışıyor bir esprisi kalmaz o zaman.![]()
Anneni üzme kankam, ondan başka kimsen yok gördüğün üzere.Şu an evdekilerle aram fena bozuk. Ablamla eh işte konuşuyoruz. Annem ve babamla hiç konuşmuyorum. Annem ikna oldu fakat babam işte.
Pubg lite oynatacak bilgisyarım var. Pes 20 çıktı. Örneğin pes 20 kaldırsa pc babamla maç oynarız. O sever pes oynamayı.Babaların kızlarına iPhone alması bir klasik oldu galiba.
Haklısınız diyecektim ama PUBG oynatacak bilgisayarınız var. Aceleye gerek var mı?
Benim de profesyonellik hayallerim var ama öncelik üniversite olmalı diye düşünüyorum. Hatta bazı yayıncılar sonradan üniversite okumuştu diye hatırlıyorum. Yanlış dediysem düzeltin.
Onunda idarelik telefonu vardı onada yenisi aldılar.Ben de zamanında birçok şey istememe rağmen almadılar. O zamanlar Nokia 3310 istemiştim, almadılar. Ben de bir şekilde harçlıklarımı biriktirerek aldım. PlayStation 2 istedim yine aynı şekilde. Bayram harçlıklarını biriktirerek aldım.
Zamanı geldi PC istedim, onu da almadılar. Gittim bir kasapta et ve sucuk paketleme işinde çalıştım ve ilk bilgisayarımı bu şekilde aldım. O zaman daha 14-15 yaşında falandım.
Bugün ise iyi ki de almamışlar diyorum, çünkü kendi çabalarımla almam bana çok şey kazandırdı.
Ailen almıyorsa çalış çabala ve kendin al. Sızlanarak hiçbir şey elde edemeyeceğini şimdiden söyleyeyim.
Kaldı ki ailenin ne sana ne de kız kardeşine telefon veya bilgisayar gibi şeyler alma zorunluluğu yok. Ha kız kardeşine iPhone alıp da sana PC almamaları doğru olmamış orası ayrı. Yalnız anladığım kadarıyla zaten idarelik bir bilgisayarın varmış. İdare et, çabala ve daha iyisini al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.