Ailem çok cimri

Vallahi hocam okumadım da, bana öğüt verme. Kimin ne diye konu açtığı benim umurumda değil. Arkadaşın dediğini açıkladım o kadar. Birini savunduğum yok yani. Herkes kendine göre haklı.

Vallahi hocam okumadım da, bana öğüt verme. Kimin ne diye konu açtığı benim umurumda değil. Arkadaşın dediğini açıkladım o kadar. Birini savunduğum yok yani. Herkes kendine göre haklı.

“Bana öğüt verme” demişsin. Zaten amacım öğüt vermek değildi. Sadece argümanlardaki tutarsızlığı göstermek istedim.

“Kimin ne diye konu açtığı umurumda değil” ve “birini savunduğum yok” diyerek tarafsız olduğunu söylüyorsun. Tartışmadaki iki pozisyondan yalnızca birini açıklama gereği duyman, istemeden de olsa o görüşü meşrulaştırmış gibi bir etki bırakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yapay zeka gibi konuşma hocam. Açıklanacak şeyi açıklarım. Açıklanmayacak bir şeyin nesini açıklayayım. Ve ona da haksız demiyorum sana da. Tarafsızım yani, tarafsız olup olmadığımı söyleyecek olan da benim. Böyle boş bir konu için yalan söyleyecek değilim. Cümlelerden saçma anlamlar çıkarıp yorum yapmaya gerek yok.

Peki hocam, yanlış anlaşıldı sanırım. Ben seni yalan söylemekle ya da kasıtlı bir şey yapmakla suçlamadım, sadece cümlenin dışarıdan nasıl göründüğünü belirtmiştim. Fazla uzatmaya gerek yok, konu kapansın.

Ben de öyle olmadığını yanlış göründüğünü belirttim o kadar.

Babamda bana RTX 100000060 almadı. Neymiş piyasada öyle bir kart yokmuş. Çok cimri birisi.

Babamda bana RTX 100000060 almadı. Neymiş piyasada öyle bir kart yokmuş. Çok cimri birisi.
Kahroldum, bu gece uyku yok bana. Birinin babası iPhone 17 diğerinin babası RTX 1 milyon almamış. Nasıl yaparlar bunu ya? Vicdansızlar işte. @SerdarT35'de böyle şeyler çekiyordu. Daha sonrasında komşusu ile yaşamaya başladı. Ondan sonra da yurt dışına gidip NVIDIA Ceo'suna saksı fırlattı ve çıkmamış RTX'i aldı.

Aim hassasiyeti gelir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…