Oykush Decapat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 211 Çözümler 1 Yer İzmir 6 Eylül 2023 #21 Finch0900 dedi: Beni büyüttüğü falan yok ben hayatım boyunca aç yaşadım kendi karnımı doyurdum. Dediğim gibi anlatılamayacak bilmediğiniz şeyler var. Genişletmek için tıkla... Boş verin hayatınızı bilmeden konuşanları, insanlar için kolay klavyeden sallamak. Bir şey bilmedikleri halde saçma sapan öneri veriyorlar.
Finch0900 dedi: Beni büyüttüğü falan yok ben hayatım boyunca aç yaşadım kendi karnımı doyurdum. Dediğim gibi anlatılamayacak bilmediğiniz şeyler var. Genişletmek için tıkla... Boş verin hayatınızı bilmeden konuşanları, insanlar için kolay klavyeden sallamak. Bir şey bilmedikleri halde saçma sapan öneri veriyorlar.
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.090 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #22 Finch0900 dedi: Beni büyüttüğü falan yok ben hayatım boyunca aç yaşadım kendi karnımı doyurdum. Dediğim gibi anlatılamayacak bilmediğiniz şeyler var. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç yaşındasın taş patlasın 13 değilse bir şey bilmiyorum.
Finch0900 dedi: Beni büyüttüğü falan yok ben hayatım boyunca aç yaşadım kendi karnımı doyurdum. Dediğim gibi anlatılamayacak bilmediğiniz şeyler var. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç yaşındasın taş patlasın 13 değilse bir şey bilmiyorum.
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 6 Eylül 2023 #23 Cici kuş fıstık dedi: Yani arkadaşlar onlarda insan belli bir yaşı geçtikten sonra kendiniz zıkkımlanabilirsiniz bence bu kadar abartmayın şu ergen tavırlardan bir çıkın. Genişletmek için tıkla... Baba burada damı beni buldun gözünü seveyim ya
Cici kuş fıstık dedi: Yani arkadaşlar onlarda insan belli bir yaşı geçtikten sonra kendiniz zıkkımlanabilirsiniz bence bu kadar abartmayın şu ergen tavırlardan bir çıkın. Genişletmek için tıkla... Baba burada damı beni buldun gözünü seveyim ya
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.090 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #24 Spil3xx dedi: Baba burada damı beni buldun gözünü seveyim ya Genişletmek için tıkla... Kral kimdin bir T.C. Kimlik.(ayrıca burada da mı diye yazılır )
Spil3xx dedi: Baba burada damı beni buldun gözünü seveyim ya Genişletmek için tıkla... Kral kimdin bir T.C. Kimlik.(ayrıca burada da mı diye yazılır )
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.090 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #26 MK061 dedi: Ne kadar nazlısınız la. Genişletmek için tıkla... Pick me.
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 6 Eylül 2023 #27 Cici kuş fıstık dedi: Kral kimdin bir T.C. Kimlik.(ayrıca burada da mı diye yazılır ) Genişletmek için tıkla... Sen mı ya mı takıldın hala
Cici kuş fıstık dedi: Kral kimdin bir T.C. Kimlik.(ayrıca burada da mı diye yazılır ) Genişletmek için tıkla... Sen mı ya mı takıldın hala
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.090 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #28 Spil3xx dedi: Sen mı ya mı takıldın hala Genişletmek için tıkla... Hocam bende Rus çevirisi yok nediyorsunuz.
Spil3xx dedi: Sen mı ya mı takıldın hala Genişletmek için tıkla... Hocam bende Rus çevirisi yok nediyorsunuz.
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 6 Eylül 2023 #29 Cici kuş fıstık dedi: Hocam bende Rus çevirisi yok nediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... (Sadece gülücük attım.)
Cici kuş fıstık dedi: Hocam bende Rus çevirisi yok nediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... (Sadece gülücük attım.)
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 6 Eylül 2023 #30 Kendin hazırla hocam. Patates kızartmak, Tost yapmak, Yumurta haşlamak gibi şeyleri bilmiyor musun?