Ailem çok sinir edici davranıyor

Madem 18'sin çık evden, cebine para koymayanlar Kanada'da üniversite eğitimi için sermaye mi sunacak?

Bir zahmet sunacaklar sunmak zorundalar.

@577275 ?

Kahkaha atan arkadaşlar yanlış bir şey yazdığımı düşünmüyorum, tepki atmak yerine mesaj yazabilirsiniz. :)

Son düzenleme:
Bir zahmet sunacaklar sunmak zorundalar.

@577275 ?

Kahkaha atan arkadaşlar yanlış bir şey yazdığımı düşünmüyorum, tepki atmak yerine mesaj yazabilirsiniz. :)
Ya arkadaş şu forumda emojiden çıkarım yapabilen tek bir insan evladı yok mu? Adamın en uçuk, en abuk subuk fikrine "beğenmedim" veya "haha" atsam bile geliyor yine bana sebebini soruyor. Tamam sana da açıklama yapalım; sen 18 yaşını geçtikten sonra ailen sana hiçbir şey vermek zorunda değil. İstersen sokakta açlıktan öl, yasal açıdan kimse gidip de ailene hesap soramaz. O yüzden şimdi gelip de burada seni Kanada'ya okumaya gönderecek ailen hakkında sanki seni sokağa atmışlar gibi ileri geri konuşma. Gelmişsin 18 yaşına, annen kaşıkla ağzına yemek vermiyor diye kendini kötü hayat yaşıyor sanıyorsun. Bırak Kanada'ya göndermeyi, parasızlıktan çocuğunu ülke sınırları içerisinde okutamayan insanlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı