painforgain_06
Decapat
Annem ile babam. Ama daha çok babam istiyor sanırım.Öyle olsaydı buraya başlık açmazdı direk söylerdi.
Dostum ailende en çok bunu kim istiyor.
Annem ile babam. Ama daha çok babam istiyor sanırım.Öyle olsaydı buraya başlık açmazdı direk söylerdi.
Dostum ailende en çok bunu kim istiyor.
Annem ile babam hocam. Ama daha çok babam istiyor sanırım.
Hocam yazılım mühendisi olmak istediğimi biliyorlar zaten. Ama din eğitimi de almamı istedikleri için imam hatipe gitmemi istiyorlar. Fakat din eğitimi almama gerek yok neden olduğunu yazmıştım tekrar yazmak istemedim. Ukala gibi görünmekten korkuyorum.Ona yazılım mühendisliğinde çok para olduğunu anlat.
"Küçük dostum" kalıbı ilk defa kulağıma bu kadar güzel geldiAilene yazılım sektörünün önemini, yapabileceğin işleri ve bu konuda ki hevesini anlatmak zorundasın, tabii çağdaş eğitimin bir kategorisi olan Anadolu Lisesinde bunları yapabileceğini de.
Çok üzüldüm senin adına küçük dostum, umarım kendini açıklarsın ve ailen seni anlar.
İleride fikrim değişirmi bilmiyorum.Konudan bağımsız din konularına girmen için fazla erken bence.
Hocam yazılım mühendisi olmak istediğimi biliyorlar zaten. Ama din eğitimi de almamı istedikleri için imam hatipe gitmemi istiyorlar. Fakat din eğitimi almama gerek yok neden olduğunu yazmıştım tekrar yazmak istemedim. Ukala gibi görünmekten korkuyorum.
"Küçük dostum" kalıbı bana ilk defa bu kadar güzel geldi![]()
Hocam yazılım mühendisi olmak istediğimi biliyorlar zaten. Ama din eğitimi de almamı istedikleri için imam hatipe gitmemi istiyorlar. Fakat din eğitimi almama gerek yok neden olduğunu yazmıştım tekrar yazmak istemedim. Ukala gibi görünmekten korkuyorum.
"Küçük dostum" kalıbı ilk defa kulağıma bu kadar güzel geldi![]()
Ben de o yaşlardayım evrimi ve dinleri araştırınca çıktım.Tek merak ettiğim şey şu: Henüz 8. sınıfsınız ve neyi düşünerekten Müslümanlıktan çıktınız? Aklıma direkt "ergen kızları etkilemek" geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.