takmawing
Hectopat
Tek bir bakış açısından bakmak kolay olsa gerek.Adamın eşine olan güveni sarsılmış ve doğal olarak sinirlenmiş.
Tek bir bakış açısından bakmak kolay olsa gerek.Adamın eşine olan güveni sarsılmış ve doğal olarak sinirlenmiş.
Hiç yaşamadan fikir vermek kolay olsa gerek.Tek bir bakış açısından bakmak kolay olsa gerek.
Ben hakkı var mı dedim.Ne alaka? Annenin, babanın telefonunu karıştırmaya ne hakkı var peki? Bir bıkmadınız şu subjektif ve cinsiyetçi bakış açısından.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Annem, babamın telefonu kontrol ederken babama yakalanmış. Babam da normal olarak sinirlenmiş. Az kalsın bizi evden kovuyordu. Anneme çok kızgınım. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmam lazım?![]()
Objektif bakın ve ikisininde yanlış olduğu kısımları söyleyin o zaman. Haksızlığa susmak ile haksızlığı desteklemek arasında fark görmüyorum. Sadece tek bir kişinin kötü yanlarını saymanız bunun kanıtı. Anne, babanın özel hayatını hiçe saymış ve saygısızca telefonunu karıştırmış, baba da haklı olarak sinirlenmiş. Babanın da yanlışı var çünkü evden kovmak biraz abartı ve çocukların suçu yok. Evet babanın yanlışı var, annenin hatası olmasına rağmen bundan neden bahsetmiyorsunuz? Siz de abartmışsınız ayrıca.Ben hakkı var mı dedim cidden okuduğunu da mı anlayamıyorsun. 2 sininde 2 sini yapmaya hakkı yok.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Annem, babamın telefonu kontrol ederken babama yakalanmış. Babam da normal olarak sinirlenmiş. Az kalsın bizi evden kovuyordu. Anneme çok kızgınım. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapmam lazım?![]()
Hocam düşünsene eşini çok seviyorsun ve güveniyorsun ama o senin telefonunu karıştırıyor. Babam sinirli birisi anlık sinirle gelmiştir belki.Ama sana önerim, baban, annenin babanın telefonunu karıştırmasına bile, evden kovmaya getirdiyse, bu işin sonu iyi değil umarım aldatmıyordur, annenin karıştırması iyi bir şey bence arada yoklamalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.