Ailem mesajlarımı okuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmamaları daha güzel ama kılıç gibi kesme sen de hemen. Anne baba korkar. Hele bu zamanda çok daha korkarlar. Eminim amaçları ise sadece seni kötülükten korumaktır. Keşke bana da yapsalardı da… Neyse. Bence güzelce al karşına konuş:”Sizleri anlıyorum endişeleniyor olabilirsiniz ancak çocuğunuza bana biraz güvenin. Niyetinizi biliyorum ama bu yaptığınız benim psikolojimi çok olumsuz etkiliyor. Sizlerin bana güvenmediğini hissediyorum. Bu beni çok üzüyor. Tüm özgüvenimi yerle bir ediyorsunuz. Benim arkadaşlarımla tonla şakalaşmalarım küfürleşmelerim vs vs sizin gördüğünüzde benim çok çok kötü hissedeceğim şeylerim var.” Şeklinde biraz akıllıca bir şekilde konuşmalısın. Eğer çare olmaz ise okuyorsan okulunun rehber hocasından yardım iste. Bir bahaneyle çağırıp bu konuda çok daha etkili bir sonuç elde edilebilir.
Rehber hocası kim ki ya. İğrenç bir adam. Ciddiyim nefret ediyorum. Aynı zamanda Demokrasi ve İnsan hakları dersinin de hocası. Adam hard devletçi bir kere.

Bence sesli arama veya görüntülü arama yaparak bu durumdan kurtulabilirsin.
Konuşacağım özel bir alanım yok. Ses evin her tarafına dağılıyor.
 
Selam. Şu anda annem mesajlarımı okuyor ve babam geldi. O mesajların içerisinde ailemin bilmemesi gereken her şey var emin olun. Ne yapabilir ve nasıl çevirebilirim? Yardım ederseniz çok makbule geçer. Başka hiçbir çarem kalmadı ciddiyim artık yapamıyorum başaramıyorum üstüne de ailemin mesajlarımı okuma zırvası çıktı, nasıl başa çıkacağım? Nasıl baş edeceğim? Eski sevgilimden tutun arkadaşlarımla yaptığım ve diğer kızlarla şaka olsun diye yaptığım cinsellik mesajları falan hepsi var yardımcı olunuz yalvarıyorum.

Güzel bir dille anlatın hocam.
 
Büyük ihtimal sigara, alkol veya benzeri bir madde kullandığını düşünüp okudular mesajlarını. Daha sonra da öyle bir şey olmadığını görünce bir şey demediler.
Çevremde yaşıtım çok içen var da bir kez enerji içeceği sanıp viski içmek dışında hiç bir kötü maddeyi ağzıma almadım ve almayı da düşünmüyorum açıkçası.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı