Ailem sürekli emeklerimi çalıyor, ne yapmalıyım?

Ben bir şey sormak istiyorum müsadenizle. 6.sınıfta başladı demişsin herşey peki ondan önce maddi olmasa sıkıntı yaşatıyolarmıydı? Bide hangi bölümden mezunsunuz.

Çok teşekkür ederim. Yapabileceğim tek şey bir umutla iş aramak daha sonra yarım bıraktığım çalışmalarımı devam etmek. İnanıyorum ki bir gün bir şeyler ortaya çıkaracağım. Umudum az ama inancım tam.

Ben bir şey sormak istiyorum müsadenizle. 6.sınıfta başladı demişsin herşey peki ondan önce maddi olmasa sıkıntı yaşatıyolarmıydı? Bide hangi bölümden mezunsunuz.

Sanırım durum hep böyleydi. Küçüklen bana fazla oyuncak almazlardı. Bu yüzden çocukluğum tarlada geçti. Kendime yay, ev, paraşüt gibi şeyler yapardım ve test ederdim. Ne olduysa 6. sınıfta teknolojiye karşı bir ilgim vardı. kendime hiç unutmam samsung curby telefonları alabilmek için 291 ₺ biriktirmiştim o telefon 380 ₺ di galiba tam hatırlamıyorum ama az kalmıştı yine almama. Paramın hepsini alıp 20 ₺ sını harçlık diye bana verdiler.

Tamam hemen deneyeceğim. Kariyer.net te kendime bir CV ve ön yazı oluşturmuştum ne yaptıysam onları yazdım.

@blauesbluten Yok böyle olmaz, ben reşit olmayı bile beklemeden evden kaçardım, böyle ebeveynlerin beni sömürmesine göz yummazdım ve sokaklarda yaşardım.

Her gün tekrar tekrar öleceğime, direkt mezara girerdim yani.

Efendim, sizin gelecekte çok iyi yerlere geleceğinize inancım tam, sizin inancınız da tam ve umudunuzu sakın yitirmeyin.

Defalarca düşündüm bu konuyu. Kaçacak hiç bir yerim yok. Tekirdağda yaşıyorum ben ama Malkaralıyım. Üniveriteyi bıralırsam çalışırsam önce askere gitmem lazım. Part time çalışmak için iş arıyorum şuanda bi mümkün. Ama ondan alacağım maaşla idare edebileceğimi sanmıyorum. Sokaklarda kalırsam ise işe temiz gidemem. Rahatım önemli değil bu işe gitmeme engel olur.

İş bakma olayı askerlik yapmadıysanız biraz zor. Onun yerine özel ders biraz daha kârlı olur yada LC,Defacto gibi yerlerde part time çalışıp arta kalan zamanda da özel ders verebilirsin.

İş bakma olayı askerlik yapmadıysanız biraz zor. Onun yerine özel ders biraz daha kârlı olur yada LC,Defacto gibi yerlerde part time çalışıp arta kalan zamanda da özel ders verebilirsin.

Evet bu mantıklı geliyor. Derslerde pratiğimi kaybettim. Bi' formül sorsanız kolay kolay hatırlayamam. Ama size şunu diyeyim, yakın bi zamanda internette bulduğum bir pratik matematik uygulamasında saniyede 2 işlem yapabiliyordum. Çalışırsam yine yaparım. Bazı teorilerim vardı. Ayrıca HTML5, CSS3 ve javascriptte uzmandım bi ara hala kendi örnek sitelerim duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi' makale sitesine başvuru yaptım 2 gün önce, ondan da ingilizce makaleler yazıp ingilizcemi geliştirmeye çalışacağım kabul ederseler. Burda Wi-Fi'ya bir itfaiye istasyonunun yakınlarından bağlanıyorum oradan word uygulamasını indirdim oradan yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…