Ailem sürekli emeklerimi çalıyor, ne yapmalıyım?

Gerçekten doğru söylüyorsun, benim ailemde de adaletsizlik söz konusu. Beni bilgisayar bağımlısı olarak görüyorlar ve Karadeniz de yaşadığım için tarla, fındık vb. şeyler aşırı oluyor. Mesela ben ve abim 2 yıl boyunca fındığa gittik (yatılı), 2 yılda yaklaşık 70 bin TL kazandık. Tek istediğimiz sadece orta seviye bir PC idi, o kadar. Abimin istediği 5000 TL civarı, benimki ise 3000 TL civarı ancak bu kazandığımız para dan 1 TL'sini bile göremedik. :/

Herhâlde yanlış mesajı alıntıladınız [emoji14]

Maalesef böyle aileler var. Bu tür şeyler okudukça sanki kendime yapılmış kadar sinirleniyor ve üzülüyorum.

Size de geçmiş olsun.

gerçekten doğru söylüyorsun benim ailemde de adaletsizlik söz konusu beni bilgisayar bağımlısı olarak görüyorlar ve Karadeniz de yaşadığım için tarla, fındık vb. şeyler aşırı oluyor mesela ben ve abim 2 yıl boyunca fındığa gittik (yatılı) 2 yılda yaklaşık 70 bin TL kazandık. Tek istediğimiz sadece orta seviye bir PC di okadar abimin istediği 5000 TL civarı benimki ise 3000 TL civarı ancak bu kazandığımız para dan 1 TL sini bile göremedik. :/
İnsan az çaktırmadan 5 10 cebe atardı reis.

Bu psikopatlar onunda hesabını yapıyordur merak etme, çok garip insanlar var gerçekten hayretle okuyorum olanları.
maalesef doğru. Abim ile tek istediğimiz düzgün bir hayat abim şuan marmara üniversitesinde okuyor ancak babam 1 TL göndermiyor kendi biriktirdiğim paralar ise hep bana soruluyor bunu nereden buldun vb. her gün ama her gün kendi mağazamızda geçiriyorum sabah saat 7:30 kalk kahvaltı yapmadan git bir yerleri topla, süpür vb. sonra dizi yada film izle akşam da ise belki diğer abinle pubg v.s oyna
Herhâlde yanlış mesajı alıntıladınız [emoji14]

Maalesef böyle aileler var. Bu tür şeyler okudukça sanki kendime yapılmış kadar sinirleniyor ve üzülüyorum.

Size de geçmiş olsun.
sağ ol :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı