Ailem tarafından dışlanıyorum

Karşılık vereceksin, çatır çatır karşılık vermek zorundasın. Eğer döverse yılma senin karşında çocuk yok falan de.
Yorumlarınız için teşekkür ederim . Son 2.5 yıl . Az daha sabredeceğim . Üniversiteye gitmek tek çözüm . Gerisi Allah kerim .

Babanı aldırış etme bence. Okulunu oku iyi yerlere gel. Sevdiğin bir işe giriş mutlu ol para kazan. Sevdiğin insanlarla hayatını yeniden kur. Sana kötülük yapanları affet, ama görüşme iletişimini kes. İnşallah bu hayatta mutlu olursun, İstediğin hedeflere ulaşırsın. Görüşürüz <3

Evet şuan pek ilişki kurmuyorum, dedem sağolsun bilgisayar anlamında destek verdi ben alırım diye aldık. Son 2 yıl, bugün itibariyle başladık derslere. Biraz daha ılımlı davranıyorum. Bi ara sanayiye verdi, bastım istifayı ; dedem de olay çıkartacaktı. İnşaallah hikaye mutlu sonla biter. Çok teşekkür ederim, umut oluyorsunuz yorumlarınızla.

Deden anladığım kadarıyla iyi biri. Onlar da kabul ederse yanlarında kalabilirsin, nasıl ayarlarsın sana kalmış. Bunun haricinde sadece sabret derim. Üniversite kazanıp şehir dışına çık, iş hayatına girince kendi ayakların üzerinde durursun zaten. Şu anlık susmanı öneririm, umursama. Bir sorun olduğunu anlayıp konuşmak ister belki baban.

Asla asla asla asla boyun eğme! Affet, ılımlı davran ama boyun eğme! Böyleleri boyun eğdikçe daha da hiddetlenir kendilerini daha büyük görüyorlar. Babamla benim sorunlarım 8 yaşında başladı. Şu an 13 yaşındayım ve de bütün sorunlarımı çözdüm. İkimiz de geçmişten bahsetmiyoruz. İlk başlarda ben de boyun eğdim. Baktım, bu sefer kendini üstün görüp daha da hiddetleniyor. Ben de boyun eğmedim. En sonunda başardım. LGS'de biraz pürüz yine çıktı ama çabuk düzelttik. Şu anda çok iyiyiz. Bir psikoloğa görün. Deden destek veriyormuş, üniversitede kapağı şehir dışına at. Yarı zamanlı, kısa zamanlı işlerde çalış. Dedenden de azıcık destek iste. Umarım sorunun düzelir.

Öyle yapmayı düşünüyorum, şuan içinde bulunduğum imkanlardan yararlanıp evden gitmeyi düşünüyorum. Dedem okumamı da çok istiyor. Hukuk bölümünde bir meslek sahibi olup onu gururlandırmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…