Ailem tarafından dışlanıyorum

Benim babam da aynı şekilde idi. Sonra annem ile boşandılar ve yüzünü 8 yıldır görmüyorum."Mutluyum"
Annem de arada söylüyor, eğitiminiz için katlanıyorum diye ama çalışmadığı için itiraz edemiyor, zaten babamın ailesi yüzünden genç yaşta tansiyon hastalığına yakalanmış.

Böyle bir dedeye sahip olduğun için şanslısın diyebilirim. Ben olsam ne yapar ne eder yanlarına yerleşirdim. Sıkıntılarımı açıklar nasihat dinlerdim. Seni çok sevdiği bariz belli, düşünmeden kabul eder. Evini de ziyaret edersin haftada birkaç kez. Aynı şehirdeyse güzel olur.

Göründük iki hafta önce sonuç pek çıkmıyor gibi, kendim devlete gitmeyi düşünüyorum. Özelde benden çok derslerimle ilgili konuşuyorlar.

Dostum deden ailen gibi olmuş. Aynı şehirdeyseniz kapağı onun yanına atabilirsin.

47 yaş, orta yaş krizi, şeker hastalığı, takımların düzgün çalışamaması = agresiflik, hiçbir şeyden memnun olmama. Klasik, bizim sülalede de var böyle 3-5 tane gereksiz mümkün mertebe mesafeni koru. İleride elden ayaktan düşmeye başlayınca kediye döner.

İsteseler alırlar ama farklı şehirlerdeyiz maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…