Psikolojik danışman ve rehber öğretmen olarak size tavsiyem bu tür hassas konularda sosyal medyadan görüş istememeniz veya buradaki yorumlara göre hareket etmemeniz. Sizin burada yazdığınız iki paragraf yazıyla kimse size teşhis koyamaz ve reçete sunamaz. Ben bilirim şunu yap bunu yap ben böyle yaptım şöyle faydası oldu bunların anlayacağı dil budur gibi tamamen amatör yorumlara kanıp fevri hareket etmeniz muhtemelen herşeyin daha kötü olmasına neden olacaktır. Özel okullarda uzaktan eğitim başladı mı bilmiyorum ama eğer ulaşabilirseniz psikolojik danışman ve rehber öğretmeninize ulaşıp konuyu ona açın. Yetkinliği olduğunu düşünürse muhakkak size birkaç oturumla yardımcı olacaktır. Sorunun daha derin olduğunu düşünüp yetkin olmadığını düşünürse sizi daha uzman birine refere(sevk) edecektir. Yalnız şunu belirteyim felsefe veya sosyoloji mezunları da bu kadrolarda çalışıyor özel okullarda. Bu bölümlerin psikolojik danışmanlık eğitimleri yok böyle bir durumda farklı bir yere başvurmanızı tavsiye ederim.