Ailem tarafından dışlanıyorum

Geçmişte ailesinden ilgi görmediğinden düşünürüm. Zaten ailesiyle bağları kopuk.
Peki abicim bahsettiğin deden, babanın babası mı yoksa annenin babası mı? Baban böyle biri olduğu için dedenin babanın babası olacağından biraz şüpheliyim de merakımdan sordum. Tekrardan inşallah huzurlu mutlu bir sonla biter hayatın

2 sene sonra kurtulacaksın ne gereği var bunca derde

Annemin babası. Baba tarafıyla 10 yıldır konuşmuyoruz.
2 sene sonra kurtulacaksın ne gereği var bunca derde
Dostum konu pandeminin başında açılmıştı. Şuana kadar çok şey doğdu ve bitti. O duyguları yaşamak istemem yeniden.
Umarım düzelir sorunların. Adına çok üzüldüm.
İnşaallah düzelir, teşekkür ederim.

Benim de babam öyle (idi) sonra dayım birini buldu annem ve babam la tanıştırdı ondan sonra her şey daha (eskiye nazaran hala pürüzler var) iyi oldu. Duyduğuma göre şu ara definecilik yapıyormuş çaktın sen köfteyi. (Aslında bence etkili olan adamla babam bir gün dışarı çıktı ne yaptılarsa yaptılar sonra bir tık daha düzeldi, tavsiye ederim.)

2 yıl sonra gelme kapıma diyor ya şimdiden sağlam bir işte çalış ama ailen bilmesin sonra git bir ev tut babana affedersin kapak hareketi yap bak bakalım 2 yıl sonra burada mıyım yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…