Ailem yıkılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya aslında hemen sinirlenmiyor ama geçmişte yaşanmış olayları şimdiye bağlıyor ve kafaya çok takıyor ve çok asosyal hiç arkadaşı olduğunu görmedim.
Yanlış düşünüyor olabilirim fakat annen boşanmak istese topu babana atmadan önce kendisi dilekçe yazıp verebilir. Umarım zamanla yumuşarlar.

Yanlış düşünüyor olabilirim fakat annen boşanmak istese topu babana atmadan önce kendisi dilekçe yazıp verebilir. Umarım zamanla yumuşarlar.
Hiç öyle durmuyor ama dava açarsa nafakayı ödeyebilecek bir gelir kaynağı yok dedem ya da anneannem ödese desem onlarla da arası bozuk annemin.

Var canım yok değil de annem başka insanlara bu olaylardan bahsetmiyor ama babam işyerindeki herkese anlatmış onlardan destek almış amcama söylemiş ama annem kimseye iliştirmiyor.
Şu an durumlar nasıl? Merak ettim.
Hocam babam bana saat 17:00'da eve gelip eşyalarımı alıcam dedi istersen sende gelebilirsin dedi ben kabul ettim annem kardeşimle evde oturuyor şuan ben dahil.Ama babam gelince evden gidicez.Sonrası muamma.

Nereye gideceksiniz peki?

Uzgunum ama annenin davranislari hiç normal degil, sigara kullaniyor mu? Nikotin eksikligine bagli sinir stres cok normal. Duzenli olarak kullandigi ilaclar var mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…