Ailem yıkılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya aslında hemen sinirlenmiyor ama geçmişte yaşanmış olayları şimdiye bağlıyor ve kafaya çok takıyor ve çok asosyal hiç arkadaşı olduğunu görmedim.
Yanlış düşünüyor olabilirim fakat annen boşanmak istese topu babana atmadan önce kendisi dilekçe yazıp verebilir. Umarım zamanla yumuşarlar.
 
Yanlış düşünüyor olabilirim fakat annen boşanmak istese topu babana atmadan önce kendisi dilekçe yazıp verebilir. Umarım zamanla yumuşarlar.
Hiç öyle durmuyor ama dava açarsa nafakayı ödeyebilecek bir gelir kaynağı yok dedem ya da anneannem ödese desem onlarla da arası bozuk annemin.
 
Aile büyüklerin yok mu senin? 14 yaşındaki bir çocuğun bu olayları içli dışlı yaşaması normal değil. Akrabalarınızın bundan haberi yok mu? Onların duruma el atmaları gerekiyor. Deden, babaannen falan hiç mi bir şey demiyor bu duruma?
Var canım yok değil de annem başka insanlara bu olaylardan bahsetmiyor ama babam işyerindeki herkese anlatmış onlardan destek almış amcama söylemiş ama annem kimseye iliştirmiyor.
Şu an durumlar nasıl? Merak ettim.
Hocam babam bana saat 17:00'da eve gelip eşyalarımı alıcam dedi istersen sende gelebilirsin dedi ben kabul ettim annem kardeşimle evde oturuyor şuan ben dahil.Ama babam gelince evden gidicez.Sonrası muamma.
 
Var canım yok değil de annem başka insanlara bu olaylardan bahsetmiyor ama babam iş yerindeki herkese anlatmış onlardan destek almış amcama söylemiş ama annem kimseye iliştirmiyor.

Hocam babam bana saat 17:00'da eve gelip eşyalarımı alacağım dedi istersen sende gelebilirsin dedi ben kabul ettim annem kardeşimle evde oturuyor şu an ben dahil. Ama babam gelince evden gideceğiz. Sonrası muamma.

Nereye gideceksiniz peki?
 
Nereye gideceksiniz peki?
Babaanneme gidecekmişiz.
Ya arkadaş ben iyice anneme ayar olmaya başladım herşeye kızıyor ya.Elimde içi boş su şisesi vardı elimden kaydı yanlışlıkla düşürdüm ona bile kızıyor.Hiç elin ayarın yok mu senin diyor.Çıldırıcam 😤
 
Son düzenleme:
Babaanneme gidecekmişiz.
Ya arkadaş ben iyice anneme ayar olmaya başladım her şeye kızıyor ya. Elimde içi boş su şisesi vardı elimden kaydı yanlışlıkla düşürdüm ona bile kızıyor. Hiç elin ayarın yok mu senin diyor. Çıldıracağım 😤

Uzgunum ama annenin davranislari hiç normal degil, sigara kullaniyor mu? Nikotin eksikligine bagli sinir stres cok normal. Duzenli olarak kullandigi ilaclar var mi?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı