Ailem yüzünden hayatım mahvoldu

Hocam lütfen ama lütfen diyorum hayallerinizden vazgeçmeyin. Başınıza ne gelirse gelsin insanların boş konuşması sizi hiç aldırış etmesin hiç kafanız takmayın herkes bir ağızdan konuşur ama doğru mu konuşur bilmiyorlar. Sizin eniştenizin öyle konuşmasınada aldırış etmeyin hayat böyledir herkes gider gelir bir siz kalırsınız. Size tavsiyem şudur, ailenizin baskısından sıkıldıysanız (bence) yurt dışına çıkın, yeni hayat kurun, yeni topluluk görün hayat bazen insanların üstüne gelebiliyor hırs yapıp üstesinden gelmemiz gerekir. (eniştene öyle yapman içimi rahatlattı.)

Adamın cevap verdiği yok boşuna yazıyoruz.

Teşekkürler tüm öneriler için ailem sanayide iş bulmuş zorla sanayiye gidiyorum şu an tüm teknolojik aletlerime de el koydular telefonu belirli saat elime alabiliyorum yani şimdi kendi aileme hakaret etmek istiyorum ama ağzımı bozmak istemiyorum ya ben sanayide çalişmak istemiyorum of.

Adamlar beni hiç anlamadan bana sanayide iş bulup derdin çalışmaksa al çalış diyorlar... Söylenecek ne söz kaldı ne bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu söylemeliyim ki bu senin hayatın, namussuz ahlaksız bir iş yapmadığın sürece onları ilgilendirmez. Hayatın boyunca yapacağın işi sen seçmelisin onlar değil. Paranı saklamanı öneririm Papara gibi hesaplarda sonuçta hakkınla kazanmışsın, aileleri ikna etmek imkansıza yakın Türkiye'de bu sebeple yaptığın şeylerden onlara bahsetme.

Teşekkürler tüm öneriler için ailem sanayide iş bulmuş zorla sanayiye gidiyorum şu an tüm teknolojik aletlerime de el koydular telefonu belirli saat elime alabiliyorum yani şimdi kendi aileme hakaret etmek istiyorum ama ağzımı bozmak istemiyorum ya ben sanayide çalişmak istemiyorum of.

Adamlar beni hiç anlamadan bana sanayide iş bulup derdin çalışmaksa al çalış diyorlar... Söylenecek ne söz kaldı ne bir şey.

Enişteni evden at @EmreKaya34

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı