Ailemden şiddet görüyorum

Arkadaşlar, kardeşimle ben ailemden şiddet görüyoruz. Her fırsatta bizi şarj kablosuyla, kemerle falan dövüyorlar. bir kere koluma annem tornavidayı ocakta ısıtıp bastırmıştı. Çocuk hizmetlerini de aramak istemiyorum, eğer ararsam hayatım değişir; okulum, bilgisayarım, telefonum, her şeyim değişir. Kaç kere evden kaçtım ama buluyorlar. Ne yapmam lazım?

112'yi ararsan veya Çocuk Hizmetleri'ni ararsan, bunları anlatırsan, polisler sana yardımcı olabilir. Özellikle bu, alenen işkenceye girer.

Alo 112.

Alo 183.

Bir gün evden kaçtığın zaman yakındaki karakola da gidebilirsin.

Tabii, "Ailen, çocuk bu abartıyor kusura bakmayın memur bey." diyerek memurları gönderebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknolojik fırsatların elinden alınacak diye kardeşinin işkence görmesine göz yumamazsın. Derhal yardım al.

Bilgisayarım, telefonum vb. her şeyim hocam. Ben 14 yaşındayım, kardeşim 7.
Yahu ailenden şiddet görüyorsun, kardeşinle bırak telefonu, bilgisayarı. Annen sana ucu sıcak tornavidayla zarar vermiş ve senin aklın hâlâ bunlarda mı cidden? İlginçmiş, ne diyeyim. Sırf bunlar için zarar görmeyi göze alıyorsan bir şey diyemeyeceğim. İkinizin de yaşı küçükmüş zaten, reşit olana kadar böyle devam edemezsin. Psikolojinin bozulmasıyla kalmaz, ciddi fiziksel sağlık sorunları bile yaşarsın. Ayrıca kardeşinin iyiliği için de ara çocuk hizmetlerini.

Yaşın küçük kardeşim. Telefon, bilgisayar gidecek ayağına bir gün ters bir şey olur, canından olursun. Hem böyle bir durum olursa yetiştirme yurdunda vs. kalsanız bile aileniz size maddi destek olmak zorunda olacaktır. Bunun mahkemesi var, tazminatı var, hapse kadar yolu var.

Profilini de inceledim çoğu konuda bilgin var, bu yüzden bunlardan vazgeçmek zor geliyor olabilir. En doğrusu tabii ki aile ile uzlaşmaktır ama o olmuyorsa yapacak bir şey yok.

Yani evet anlıyorum bu tarz işlerden zaten o yüzden zor geliyor kendi elimle topladığım bilgisayarımı, kendi alın terimle aldığım telefonu bırakmak zor geliyor.

Yani evet anlıyorum bu tarz işlerden zaten o yüzden zor geliyor kendi elimle topladığım bilgisayarımı, kendi alın terimle aldığım telefonu bırakmak zor geliyor.
Dostum can sağlığın mı daha önemli bilgisayarın mı? Az kafayı çalıştır. Hemen hizmetleri ara. Allah yardımcın olsun.

Bilgisayarın telefonun alınacak diye polisi aramak istemiyorsan biz ne yapabiliriz? Yani beklentin nedir, gel sen benim evladım ol diye evine alacak birini mi arıyorsun? Sana yapabileceğimiz tek şey polisi aramanı söylemektir.

Bir de şeyi anlamadım, sen şimdi bilgisayarını bırakmak istemediğin için polisi aramıyorsun ya, evden kaçtığında nasıl bilgisayarını kullanıyorsun? Topladığını söylemişsin demek ki kasalı bilgisayar kullanıyorsun, naapıyorsun kasayı sırtlayıp sokakta elektrik şebekesine bağlayıp öyle mi kullanıyorsun?

Screenshot_20250707_182544_Chrome.jpg

Ayrıca bir karar ver, senin bu kardeşini dövüyorlar mı hiç kızmıyorlar mı? İlgi çekmek için rastgele konu açıyorsun gibime geldi.

Bilgisayarın telefonun alınacak diye polisi aramak istemiyorsan biz ne yapabiliriz? Yani beklentin nedir, gel sen benim evladım ol diye evine alacak birini mi arıyorsun? Sana yapabileceğimiz tek şey polisi aramanı söylemektir.

Bir de şeyi anlamadım, sen şimdi bilgisayarını bırakmak istemediğin için polisi aramıyorsun ya, evden kaçtığında nasıl bilgisayarını kullanıyorsun? Topladığını söylemişsin demek ki kasalı bilgisayar kullanıyorsun, naapıyorsun kasayı sırtlayıp sokakta elektrik şebekesine bağlayıp öyle mi kullanıyorsun?

Eki Görüntüle 2529773
Ayrıca bir karar ver, senin bu kardeşini dövüyorlar mı hiç kızmıyorlar mı? İlgi çekmek için rastgele konu açıyorsun gibime geldi.

Eskiden şımartıyolardı hocam, şimdi kardeşime de aynı şeyi gösteriyorlar. Bir de kaçtığımda bilgisayarı kullanmıyorum ki.

Eskiden şımartıyolardı hocam, şimdi kardeşime de aynı şeyi gösteriyorlar. Bir de kaçtığımda bilgisayarı kullanmıyorum ki.
E madem şiddet görmek uğruna bilgisayarından ayrı kalamıyorsun, neden kaçıyorsun? Zaten beni bulup getirirler nasıl olsa diye mi? Yani burada durumu anlamaya çalışıyorum kaçtığımda beni buluyorlar demişsin ya, bulmasalar ne yapmayı planlıyorsun?

E madem şiddet görmek uğruna bilgisayarından ayrı kalamıyorsun, neden kaçıyorsun? Zaten beni bulup getirirler nasıl olsa diye mi? Yani burada durumu anlamaya çalışıyorum kaçtığımda beni buluyorlar demişsin ya, bulmasalar ne yapmayı planlıyorsun?

E hocam bulmasalar telefon var. Ama yurda gitsem ne PC ne de telefon var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı