Aileme nasıl telefon aldırabilirim?

Makaleler
1
Yer
Mersin
Maddi durumumuz kötü değil, annem babam ayrı ve ben 12. sınıfım, bu sene mezun olacağım ama akıllı telefonum yok. Aileme nasıl akıllı telefon aldırabilirim? Çoğu işte akıllı telefona işim düşüyor, annemin telefonuyla halletmek zorunda kalıyorum. AVM'ler 11 Mayıs'ta açılacakmış, ikna edebilirsem 11 Mayıs'ta gidip alsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer dizüstü bilgisayar gibi taşınabilir bir aygıta sahipsen sınav bitene kadar gerek yok. Sahipsen değilsen de 1000-1500 TL'lik bir şey aldırabilirsin çok masrafa gerek yok hepsi aynı işlevi görüyor zaten.
Aga çokta düşük fiyatlı almamak lazım mobil oyunlarda sıkıntı çıkarmasın.

Sınavını atlat ondan sonra sınavının düşündüğünden iyi geçtiğini iyi bir yer kazanacağın konusunda aileni ikna et ve bir yandanda elindeki telefonun artık işini görmediğini sürekli kapandığını sorun yarattığını söyle. Bu sayede akıllarına ''zaten sınavı iyi geçmiş muhtemelen başarılı olucak, elindeki telefonuda sıkıntı çıkarıyormuş bence yeni bir telefonu haketti '' düşüncesine bürünecek ailen.

Sınavını atlat ondan sonra sınavının düşündüğünden iyi geçtiğini iyi bir yer kazanacağın konusunda aileni ikna et ve bir yandanda elindeki telefonun artık işini görmediğini sürekli kapandığını sorun yarattığını söyle. Bu sayede akıllarına ''zaten sınavı iyi geçmiş muhtemelen başarılı olucak, elindeki telefonuda sıkıntı çıkarıyormuş bence yeni bir telefonu haketti '' düşüncesine bürünecek ailen.
Sınav dönemini atlat diyorsunda 2 ay sonra o telefonlara yüklü zam gelicek.

Babama ilk telefonu aldırdığım zamanlar aklıma geldi; renkli ekran, polifonik olsun demiştim. Güzel günlerdi.
Bazı konularda para ve özellikleri kenara bırakmak lazım. Zamanı gelince alınır. Derslerine güzel çalış puanını düzgün al. Hani üni'ye gidince arkadaşlarının yanında o takozu çıkarmanı istemezler elbet. Hani az biraz da kendin katarsan yazın çalışarak, üstüne kaymak olur. Yukarıdaki abi & ablalarının tavsiyelerini de göz ardı etme. Az sabret.

Maddi durumumuz kötü değil, annem babam ayrı ve ben 12. sınıfım, bu sene mezun olacağım ama akıllı telefonum yok. Aileme nasıl akıllı telefon aldırabilirim? Çoğu işte akıllı telefona işim düşüyor, annemin telefonuyla halletmek zorunda kalıyorum. AVM'ler 11 Mayıs'ta açılacakmış, ikna edebilirsem 11 Mayıs'ta gidip alsın.
Aynı sorunu yaşıyoruz, bir çözüm bulursanız lütfen bana ulaşın. :(
Şimdi almazsak 1-2 ay sonra aynı telefonu 1000 TL daha pahalıya almak zorunda kalacağız de ikna olurlar. :D
O yöntemi ben çok denedim, "ee zaten almayacağız fiyatı artsa ne yazar" dediler. :(

Güzel kardeşim konu 2 sayfa olmuş onca öneri var senin aileni senden iyi bilemeyiz. Herkesin önerisine negatif yaklaşmışsın dahada milletin aklına öneri geleceğini sanmıyorum sonuçta senin ailen biz tanımıyoruz en iyi sen bilirsin ailenin huyuna suyuna nasıl gideceğini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı