Aileme nasıl telefon aldırabilirim?

Makaleler
1
Yer
Mersin
Maddi durumumuz kötü değil, annem babam ayrı ve ben 12. sınıfım, bu sene mezun olacağım ama akıllı telefonum yok. Aileme nasıl akıllı telefon aldırabilirim? Çoğu işte akıllı telefona işim düşüyor, annemin telefonuyla halletmek zorunda kalıyorum. AVM'ler 11 Mayıs'ta açılacakmış, ikna edebilirsem 11 Mayıs'ta gidip alsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel kardeşim konu 2 sayfa olmuş onca öneri var senin aileni senden iyi bilemeyiz. Herkesin önerisine negatif yaklaşmışsın dahada milletin aklına öneri geleceğini sanmıyorum sonuçta senin ailen biz tanımıyoruz en iyi sen bilirsin ailenin huyuna suyuna nasıl gideceğini.
Kimin önerisine negatif yaklaşmışım?

Konuya yorum yazmış neredeyse her elemanda tuhaf bir hasislik, bir acımasızlık, bir ukalalık gördüm. Anlamış değilim. Okurken ben gıcık oldum burada. Çocuğa da bir laf çarpmalar falan. Hayırdır arkadaşlar? İnsan yerine koyup konu açmak istemiş burada sizlere. Ne duymak istiyorsunuz? Belli ki ihtiyacı var bir telefona.

Küçük kardeşime bile vakti zamanında Core Prime almıştık. O sıkışıklıkta. Bence kesinlikle annene babana durumu anlat. Lise çağında, genç bir erkeksin yahu. Telefon artık bir lüks değil, bir ihtiyaç zaten. Klasik tipik Türk ailesi kafasında değillerse seni eminim anlayacaklardır. Vodafone kullanıyorlarsa şu aralar çok güzel kampanyalar var, faturalılar için. Oradan çıtlatabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı