mfgecit
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Boyacı
Yaklaşık 1 yıldır elektronik sigara kullanmaktayım ve çok nadiren de olsa 2-3 dal sigara da içiyorum. Artık yaşımın büyüdüğü ve gizli saklı içmenin artık içimi rahat ettirmediği için aileme bu olayı açıklamak istiyorum fakat nereden başlayacağım hakkında pek fikrim yok. 2 kez elektronik sigara yakalatmıştım. İlkinde annem bana böyle ürünler kullanmamam gerektiği hakkında nasihat verip evden hiç kimseye bu konudan bahsetmeyip unutturmuştu. Fakat 2. yakalanışımda annem elektronik sigarayı da evde babamın yanında göstermişti benden hesap sormuşlardı, üzüldüğümü görünce de daha sonrasında bana bu elektronik sigaranın sigaradan daha zararlı olduğunu içeceksem eğer sigara tercih etmemi ve sigara paramı karşılayacaklarını söylemişlerdi. Ben bu sefer içtiğimi yakalanmadan söylemek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: Nikotin içeren her ürünün zararlı olduğunun bende farkındayım fakat beni yaşadığım sıkıntılardan çektiğim streslerden bir an uzaklaştırıp sakinleştiriyor ve yatıştırıyor.
Not: Nikotin içeren her ürünün zararlı olduğunun bende farkındayım fakat beni yaşadığım sıkıntılardan çektiğim streslerden bir an uzaklaştırıp sakinleştiriyor ve yatıştırıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: