Ailemi PC almaya ikna edemiyorum

• Konuyu başlatan rilou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 16.081
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese teşekkürler. Babam onayladı fakat annem; ''Lise bitene kadar yok'' dedi. Kadın anlamıyor diyor ki; ''Sen internette dolaşıyorsun zaten. Oynadığın oyunlar sana yeter.'' Dedi. Fakat ne bilsin o CS:GO'yu felan. Neyse kendi paramı biriktirip alacağım. Babamdan da küçük bir destek ile hallederim bu işi. Annem her ne kadar onaylamasa da.

Herkese teşekkürler. Babam onayladı fakat annem; ''Lise bitene kadar yok'' dedi. Kadın anlamıyor diyor ki; ''Sen internette dolaşıyorsun zaten. Oynadığın oyunlar sana yeter.'' Dedi. Fakat ne bilsin o CS:GO'yu felan. Neyse kendi paramı biriktirip alacağım. Babamdan da küçük bir destek ile hallederim bu işi. Annem her ne kadar onaylamasa da.
Dostum 10 yıllık olan masaüstü bilgisayarının özelliklerini öğrendin mi? Gigabyte H55 falan çıkar şansına belki.

Yapacak bir şey yok. Kusura bakma fakat ailen bana biraz dar görüşlü geldi. Bir gün telefonun bozuldu diyelim yeni telefona ihtiyacın oldu. Muhtemelen onu bile almazlar. Ailen her şeye yeniliklere karşı mı? Muhtemelen sen üni ye geçince de almazlar derler ki 18 yaşına gelmişsin kendin çalış al. Yazın çalışıp para kazanma imkanınız var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı