Evet kumar aslında fakat yasal diyorlar. Bence yasaklanmalı kumardan farkı yok. Eğer yatırımı çalışarak kazandığınız parayla kaldıraçsız şekilde dolara yatırım yapıyormuş gibi kripto paralara yatırım yaparsanız hem dini açıdan hem kanuni açıdan doğru olur bence.
Çok dini bilgiye sahip değilim tavsiyem ise örneğin bu konuyu anlatırken sakin ve kibar bir dille anlatmanız tamamen ikna olmasa da katkısı olabilir şu an aklıma başka bir şey gelmiyor.
Evet kumar aslında fakat yasal diyorlar. Bence yasaklanmalı kumardan farkı yok. Eğer yatırımı çalışarak kazandığınız parayla kaldıraçsız şekilde dolara yatırım yapıyormuş gibi kripto paralara yatırım yaparsanız hem dini açıdan hem kanuni açıdan doğru olur bence.
Neyin lafına inanalım? Kumar işte bildiğin şans olayı ya artar ya düşer bakmaya bile gerek yok bence.
Dostum baban anladığımız kadarıyla yasal olup olmadığı hakkında şüpheye düşmüyor dini açıdan şüpheye düşüyor. Bu yüzden dinle alakalı cevaplar veriyoruz ne var bunda?
Çok dini bilgiye sahip değilim tavsiyem ise örneğin bu konuyu anlatırken sakin ve kibar bir dille anlatmanız tamamen ikna olmasa da katkısı olabilir şu an aklıma başka bir şey gelmiyor.
Öyle yapıyorsan babana anlatabilirsin. Bazıları araştırmadan direkt işlem yapıyor fakat piyasayı da kimse doğru düzgün %100 ihtimal ile bilemiyor o da şans işi bir tık.
Ben de annemin adına böyle bir işe girişecektim babam yüzünden ben dede olmadı. 18 yaşına girince gir hiç bir zaman geç değil. Babana bir video hazırla veya edit programlarından onu izlet tanıtımını filan. Belki ikna olur ama boşver bence annenle baban kavga etmesin.